Nowe komentarze pod materiałami na GOL-u
Tak jak zapowiadałem w zeszłym tygodniu, dziś wjechały nowe komentarze pod materiami. Poza wyglądem największą zmianą jest to, że można komentować bezpośrednio z poziomu newsa/opinii/gry/etc. Poza tym mamy nowe okienko do postowania, automatyczne przywołanie, czy nowy mechanizm wyszukiwania userów do przywołania.
To na razie, nazwijmy to, teaser przed przeróbkami głównego forum. Zbierzemy uwagi czytelników, poprawimy co trzeba, a Wasze komentarze i uwagi pozwolą nam w przyszłości ulepszyć działanie forum.
P.S. Jest tam jeszcze kilka byczków związanych z niespójnością nowych rzeczy vs stare na forum. Zobaczmy czy będą Wam przeszkadzać :D
To ja mam z kolei zupełnie przeciwny problem - wolę komentować i czytać komentarze z poziomu forum. Niestety odnośnik do "forum" pod komentarzami przenosi w najmniej intuicyjne miejsce, czyli na wycinek kategorii z forum w danym temacie. :(
a bedzie mozliwosc wejsc w wątek z komentarzami bezposrednio z artykułu?
narazie jest tylko przycisk "forum" ale on kieruje do glownej strony forum
Może jestem ślepy, ale jak teraz wejść z poziomu artykułu w komentarze jako forum? Wcześniej był chyba przycisk, ale na pewno wystarczyło wcisnąć losowy komentarz i od razu było przekierowanie.