Mam 26 lat, mieszkam w powiecie i z powodu braku dziewczyn na Tinderze zacząłem szukać partnerki przez... ogłoszenia w lokalnej gazecie

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
17.06.2026 23:50
1
odpowiedz
Irasan00
0
Junior

Mam 26 lat, mieszkam w powiecie i z powodu braku dziewczyn na Tinderze zacząłem szukać partnerki przez... ogłoszenia w lokalnej gazecie

Cześć, mieszkam w mieście ok. 30 tys. mieszkańców. Wszystkie dziewczyny w moim wieku wyjechały na studia do Wrocławia lub Warszawy i już nie wróciły. Na aplikacjach randkowych w promieniu 50 km są same puste profile albo boty.

Zdesperowany, dałem klasyczne ogłoszenie matrymonialne do naszej lokalnej gazety („Poznam wartościową dziewczynę...”). Kumple z pracy pękają ze śmiechu, a ja czuję, że w Polsce powiatowej młody, pracujący facet bez parcia na przeprowadzkę do stolicy ma zerowe szanse na znalezienie miłości.

Czy macie jakieś porady co w mojej sytuacji mógłbym zrobić?

17.06.2026 23:57
WolfDale
😎
2
odpowiedz
WolfDale
98
~sv_cheats 1

Poszukaj dziewczyny tutaj na forum, a jeśli jesteś łysy i masz czarne Mitsubishi to masz dużą szansę u jednej z nich.

18.06.2026 00:13
claudespeed18
3
odpowiedz
claudespeed18
227
Call me Snake

AI sprawdziło jak boomery lubią w nostalgię i zobaczyło, że na chwilę wróciło BRAVO. Więc walnęło posta niczym zwierzenia prosto z gazetki.

https://www.wirtualnemedia.pl/kultowe-bravo-znow-wrocilo-tym-razem-w-lidlu,7297140505036800a

18.06.2026 00:23
Wrzesień
4
odpowiedz
Wrzesień
81
Idiot Doom Spiral

Generalnie dość nieprzemyślany bait. Bo skoro wszystkie wyjechały, to niby jak miałyby czytać tę lokalną gazetę?

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl