Spróbuj polować na wendigo on chyba najczęściej ma status świecący
Nie takie to proste.. wendigo od Freda miał status "spalony" ;)
Jak zwykle straciłem cierpliwość i wymieniłem na szukanie ultracytu - co też zresztą zabrało mi trochę czasu ;)
No i pojawili się świąteczni spaleni - jak zwykle mi się nie trafiają ( na 10 lokalizacji .. dwóch)
to ich przelosowałem :D
Za to dodatkowe zadania z drugiego tygodnia mini sezonu - robi się równie szybko co pierwszy
Przelosowałem sobie okaleczenie 30 nóg świątecznych, wypadło mi za to zbudowanie czegokolwiek w warsztacie lub campie 30 razy - pikuś
Za to gra mnie strolowała z radodzikami, przelosowałem zabicie 5, to mi w zamian wypadło żeby ich zabić 10
A z zabiciem 10 świątecznych to mi się pofarciło, najpierw się zaczęła Linia na piasku, tam trafiłem 3, potem poleciałem na elektrownię w Charleston, tam było 6, ostatniego dorwałem w Helvetii
Grish - na 3 postaciach na 3 helvetiach trafił mi się .. jeden. Ale jak to przy światecznych jestem do tego niestety przyzwyczajony :D
Bo robiłem sobie mini sezon postaciami pod konkretne bronie - kto bogatemu zabroni. A ze melasek miał od razu 3 rodzaje broni do walki wręcz przy sobie, a ciężki jak nazwa wskazuje z 8 ciężkich giwer, a ghoul sobie z dona postrzelał
To tylko do campu rybackiego, kliknąć w figurkę i drugi tydzień eventu zajał z 10-15 min max :P
wiec jak zwykle farcisz :)
ps. dobrym miejscem na radodziki są okolice jadłodajni - mają tam chyba z 75% szans na spawn w okolicach torów ( przy lub za) :)
więc teleport, zabijamy co jest, wyjcie z serwera, wracamy i w 2-4 min z głowy
A mnie coś się zepsuło bo zabiłem 10 świątecznych i mi nie zaliczyło. Przelosowałem w końcu. Także te 30 kończyn. Wkurza mnie ten event.
Wczoraj już mi się nie chciało robić mini sezonu, na weekend może sobie zostawię. Tylko chyba znowu coś spsuli z definicją ciężkiej broni, bo obrażenia plasmacasterem się nie zaliczają. Spróbuję jeszcze zwykłym minigunem.
Ryo jak chyba każdy. Straszne RNG
No Grish zabił 10 ale on jak zwykle farci ( i nie będę znów szuakał klasyki o QIII )
Grish - nie wiem. Plazma gatling i zaliczyło bez problemów
więc pewno jakiś błąd w matrixie
Fly łapa koparki - lecisz wg mapy na godzinę drugą od podstacji abroxydne chemical :P
( ta na dole nowego obszaru - tam jest olbrzymia lapa koparki i kręcą się tam zawsze 3-6 żrących/wasowych dzgaczy (maja tam punkt respawnu 100% )
pierwsza próba zabite przez kogoś - drugi serwer były 4 ;)
..dzięki ..a 30 postrzałów w nogi świątecznych z tygodniowego zrobiłem i na ten sezon nigdy więcej ;)
..co robić z tymi słodyczami świątecznych? Przecież tylko desperat mógłby to świństwo konsumować.. ')
Część możesz sobie zostawić na koniec października, kiedy zapewne będzie halloweenowa akcja wystawiania misek w campach i częstowania graczy. A nadmiar do śmietnika, bo faktycznie co z tym innego robić
plus do daily zjedz słodycze
cukierki Nuka też się liczą do tego :P
Fly - spaleni to takie urozmaicenie nie sezon i chyba Ty zrobiłeś 30 nóg - ja to z miejsca przelosowałem :D
Regularnie przecież miesny tydzień czy czmoczłowieka wrzucają , czy zmutowane wydarzenia :P
A widok mikołaja/ hallowinowego w kwietniu ..
najwyraźniej nawet w świecie Falllouta funkcjonuje PKP i Poczta Polska :D
A widok mikołaja/ hallowinowego w kwietniu .
To na Prima Aprilis - a dzisiaj przypadkiem ustrzeliłem jakiegoś i nie miał mikołajkowego wyglądu. Kończyłem z tygodnia "ciasto dyniowe", nie wiedziałem że ono ma taki skomplikowany skład. I jak szukałem Cukru, to w hotelu Whitespring kupiłem takie ciasto.
Odsprzedałem je na stacji i mi zadanie zaliczyło ;) Ale to się rzadko zdarza..
Fly Prima aprilis w maju (bo wrzucili ich 28 kwietnia) ;)
a co do ciasta dyniowego :)
dwa najłatwiejsze do zebrania gotowce ( z 100% występowaniem )to :
W toksycznej dolinie w jadłodajni ( od strony jeziora) - ta blisko strzelnicy - punkt to chyba wyschnięte dno jeziora jak pamiętam - na ladzie są 2 miśki ( jeden w garnku) i ciasto dyniowe + śmieci
A drugi - w kuchni - domu dyni :)
I cyk złowione 3 x majowe Aksotle :)
i wpadło na rybakach osiągniecie za rok połowów :)
To teraz powoli przestawić campy i wyfarmić kiedyś wędki max tieru :)
A dziś miałem niespodziankę .. pierwszy raz widziałem Wielką stopę :)
Pojawił się po długości dźwięku bezpieczeństwa i wyglądał jak duży ogr
Mi się już parę razy trafił, zawsze pojawia się po skończonym wydarzeniu. Trochę gąbka na pociski, poza tym nic szczególnego. Niby ma szansę dropić jakiś unikalny 4-gwiazdkowy mod, póki co nie miałem tego szczęścia
Ja już miałem 4 gwiazdkowy pancerz z niego, ale nie dla mnie więc rozebrałem na części.