Komentarze do opinii: Żyjemy w epoce premier, które decydują o wszystkim i nie zostawiają miejsca na powrót. Anthem pokazuje, jak dziś umierają gry

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
26.04.2026 11:38
1
odpowiedz
Darek1785
8
Konsul
Image

Jedyny co najbardziej powinno zaskakiwać w przypadku tej gry to, to, że ma ona już trochę ponad 7 lat, a jak wygląda i na jakim sprzęcie chodzi tzn. z okolic 2015 roku natomiast gra mogłaby wyjść spokojnie dzisiaj ale wtedy byłby już DLSS i RTX 5xxx w zalecanych.

Z ostatnich gier to najbliższy Saros wygląd gorzej.

post wyedytowany przez Darek1785 2026-04-26 11:43:34
26.04.2026 11:43
1.1
Darek1785
8
Konsul
Image

Saros

26.04.2026 13:08
1.2
pawel1812
79
Generał

Darek1785 
Bo to na silniku Dice... Wszystkie gry na tym silniku wyglądają wyjątkowo ładnie. Tylko największa zaleta tej gry-> ładna grafika. Stała się gwoździem do trumny tej gry. 
Bo tak naprawdę stworzenie takiej ładnie wyglądającej grafiki musiało wciągnąć dużą część budżetu... I trzeba było wydawać grę w stanie, w którym była bardzo krótka. Bo misji było w zasadzie kilka na krzyż... I o ile była to intensywna rozgrywka. Fajnie się grało, to gry było na 7 godzin rozgrywki. Regrywalność tych misji przez to, że były zrobione z całą linią fabularną i przelotami była słaba. 
No i tu pojawił się problem, bo można było to wykupić za jakieś grosze w abonamencie na premierę... Abonament się kończył.. gracze odpłynęli... Youtuberzy/Streamerzy też odpłynęli. Nikt nie chciał gry za 250zł na 7 godzin kupować... Przypadkowo sie to zbiegło ze startem dużej krytyki do tego typu gier. A ta gra w założeniach miała, że będzie grało w nią bardzo dużo osób... Po pół roku grałem w nią znów w abonamencie(bo wykupiłem do czegoś innego/był w promocji) i w grze było tak mało ludzi, że nie było mi w stanie godzine znaleźć lobby... A w tą grę nie dało sie grać solo... Bo sie zupełnie nie skalowała... Później wszedłem rok później, to już nawet eventu świątecznego w środku lata nie ściągnęli...

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl