7 lat (rok w rok) susz, po czym nagle masakryczne powodzie które wymusiły ewakuację 150000+ ludzi.
Zupełnie normalna pogoda, nic dziwnego się nie dzieje, powiadam.
Płonie to twoja jedna komórka w mózgu
Nie zrozumieliśmy żartu i od razu robimy personalny podjazd. Także co my tu chłopie z tobą będziemy dyskutować o jedynej komórce mózgu. Dobrze, że GOL usunął minusy to Ci chociaż smutno nie będzie.
Poszedł się poskarżyć xd
Doskonale rozumiem - jesteś typem, który nie wierzy w go. Yo, że myślisz ze użyłeś jakiegoś niewyobrazalnego sarkazmu tylko bardziej uwidacznia pojedynczy zwój
Niektórzy nie wiedzą co to ironia.
https://wsjp.pl/haslo/podglad/40903/ironia
"wyrażanie pewnego znaczenia w ten sposób, że mówi (pisze się) się coś odwrotnego, a odbiorca z doboru słów, a także np. z barwy głosu ma wywnioskować, co w rzeczywistości myśli nadawca"
Gdzie jest jakiś element żartu, sarkazmu w wypowiedzi OPa? Bo jeżeli posługiwał się ironią, to ten post znaczy po prostu "zmiany klimatyczne to bujda". Boki zrywać?
Globcio spowoduje pustynnienie, wszyscy będą musieli uciekać do Europy... oh wait.
No dobra ale co nas obchodzi jakieś tam Maroko ? przecież żyjemy w Polsce więc piszcie o naszym kraju a nie o innym
Dziwne. Byłem na początku lutego w Marrakeszu i było już bardzo zielono. W sumie jedna z atrakcji Maroka to taka zielona dolinka. Raczej stały punkt wycieczek od dekad. Ale cóż ja tam wiem lepiej zmyślać na podstawie Google niż samemu pojechać. Osobiście polecam ten kraj. Z większości krajów płn. Afryki ten jest najczystszy i zielony. Dobre rijady i wygodne hotele. Bardzo życzliwie nastawieni do turystów miejscowi i pyszny tadżin. Może nie jest tanio bo wolą euro od dolców ale to chyba z powodu bliskiego położenia przy Hiszpanii.
Przeczytałem myśląc sobie no ciekawe ciekawe, ale doszło do mnie że jestem na stronie o gierkach (teraz także o serialach, filmach) Więc co ten news ma z gierkami wspólnego?
To może dlatego jak się porównuje zdjęcia satelitarne i street view z 2018 które są ładnie wykonanie a np. najnowszym to widać różnice w wielu miejscach.