Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Zarobili blisko 120 miliardów dolarów, a media się wykrwawiają. Katastrofalne skutki nowej funkcji Google

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
23.07.2026 10:47
Bociek69
1
1
odpowiedz
Bociek69
64
Byle do Wiosny

Akurat to najlepsza funkcja jaka przydarzyla sie internetowi od 20 lat!

Teraz w 1sekunde mam odpowiedz!
A tak to musialem wchodzic na stone->klikac akcpetuje cookies-> zamknac reklamy -> zaczac przegladac strone -> zamknac reklame -> po czym sie dowiedziec ze na stronie nie ma odpowiedzi.

Jeszcze niech tak samo zrobia z Youtubem gdzie nie beda musial przegladac 20 filmikow zanim znajde ten ktory ma odpowiedz na problem i Internet znow bedzie pienkym miejscem do zycia!

post wyedytowany przez Bociek69 2026-07-23 10:50:19
23.07.2026 10:52
Łosiu
1.1
2
odpowiedz
Łosiu
293
LeChuck

GRYOnline.pl

Bociek69 Stawiam, że raczej wszędzie trafisz na paywall. Będzie tak jak było przed Internetem, czyli za treść w gazecie musiałeś zapłacić.

23.07.2026 11:36
Herr Pietrus
1.2
odpowiedz
Herr Pietrus
245
Jestę Grifterę

Łosiu Właściwie już tak jest jeśli chodzi o jakiekolwiek rozbudowane dziennikarstwo, a nie tylko 💩-newsy i baity. Szkoda, że telewizja na tym nie zyskuje, tylko nadal idzie w infotainment dla idiotów...

post wyedytowany przez Herr Pietrus 2026-07-23 11:36:56
23.07.2026 10:49
tenad
2
3
odpowiedz
tenad
21
Pretorianin

Bociek69 i myślisz że za rok lub dwa to będzie nadal tak działać? Przypomnij sobie jak mało reklam miał kiedyś YouTube a jak jest dzisiaj.

23.07.2026 10:55
3
odpowiedz
milan00700
8
Legionista

No i elegancko. Mniej wchodzenia w clickbaity czy teksty niskiej jakości. Przykładem może być sprawdzenie niedzieli handlowej

23.07.2026 10:57
Felipe
👍
4
odpowiedz
Felipe
28
Messiah

No i nie trzeba wchodzić na 10 różnych stron i przekopywać się przez ściany wypocin, które nie mają nic wspólnego z szukanym tematem ;). A dodatkowo w tym podsumowaniu przy każdym podpunkcie jest też link do strony, z której to podsumowanie pochodzi więc można sobie doczytać. No i też bardzo ważne, bo mi się, że tego kiedyś nie było, ale pod podsumowaniem mamy też czat więc możemy o konkretne rzeczy dopytać czy poprosić o więcej szczegółów co jest świetne.

23.07.2026 10:57
Wrzesień
5
odpowiedz
Wrzesień
82
Idiot Doom Spiral

W sumie wcześnie nie było chyba aż tak bardzo lepiej. Nie wiem jak inni, ale ja przed dodaniem tego ai mocno ograniczyłem korzystanie z wyszukiwarki google, bo nie chciało mi się scrollować tych wszystkich sklepów i reklam, żeby na którejś stronie znaleźć w końcu jakiś sensowny wynik.

23.07.2026 10:58
6
1
odpowiedz
DeltiX
51
Pretorianin

Minęło parę lat, a my dalej uznajemy, że jeżeli bez zgody autora przetwarzasz przy pomocy AI to co ktoś inny zrobił, wszystko jest ok 😅

23.07.2026 11:08
7
odpowiedz
Paprykarz
54
Pretorianin

Ból dupy pismaków to kolejna zaleta AI XD

Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl