Akurat to najlepsza funkcja jaka przydarzyla sie internetowi od 20 lat!
Teraz w 1sekunde mam odpowiedz!
A tak to musialem wchodzic na stone->klikac akcpetuje cookies-> zamknac reklamy -> zaczac przegladac strone -> zamknac reklame -> po czym sie dowiedziec ze na stronie nie ma odpowiedzi.
Jeszcze niech tak samo zrobia z Youtubem gdzie nie beda musial przegladac 20 filmikow zanim znajde ten ktory ma odpowiedz na problem i Internet znow bedzie pienkym miejscem do zycia!
No i elegancko. Mniej wchodzenia w clickbaity czy teksty niskiej jakości. Przykładem może być sprawdzenie niedzieli handlowej
No i nie trzeba wchodzić na 10 różnych stron i przekopywać się przez ściany wypocin, które nie mają nic wspólnego z szukanym tematem ;). A dodatkowo w tym podsumowaniu przy każdym podpunkcie jest też link do strony, z której to podsumowanie pochodzi więc można sobie doczytać. No i też bardzo ważne, bo mi się, że tego kiedyś nie było, ale pod podsumowaniem mamy też czat więc możemy o konkretne rzeczy dopytać czy poprosić o więcej szczegółów co jest świetne.
W sumie wcześnie nie było chyba aż tak bardzo lepiej. Nie wiem jak inni, ale ja przed dodaniem tego ai mocno ograniczyłem korzystanie z wyszukiwarki google, bo nie chciało mi się scrollować tych wszystkich sklepów i reklam, żeby na którejś stronie znaleźć w końcu jakiś sensowny wynik.
Minęło parę lat, a my dalej uznajemy, że jeżeli bez zgody autora przetwarzasz przy pomocy AI to co ktoś inny zrobił, wszystko jest ok 😅