Czekam na remake lub chociaż remaster części 3D. W szczególności dwójki i ewentualną " czwórkę" bo z całym szacunkiem ale te części 2D mnie nie przekonały, głównie przez " głupkowaty" wygląd bohaterów. Oczywiście to kwestia gustu - mi to nie podeszło.Pozdrawiam
To mi wygląda na miotanie się na wszystkie strony bez ładu i składu, a co najgorsze, bez żadnego planu.
Znowu Rayman w 2D? Litości.... ile lat będziemy czekać na remake 2 lub 3? Albo prawowitą 4?
Dlaczego nie zrobią czegoś w stylu dwójki albo trójki? Już przecież jest Rayman Origins i Rayman Legends.
Gemini 3 za nich będzie robić gry za niedługo i wystarczy 1 osoba w UBI zatrudniona prezes.
Tylko tutaj trochę prościej niż Prince of Persia, co nie zmienia faktu że coraz lepsze te ich biznesowe decyzje.
Ja też słyszałem, że remake, który powstaje to Rayman Legends co jest głupotą absolutną, ale nie zdziwiłoby mnie to, bo to przecież ubisoft. Mam nadzieję, że to remake jedynki. Uwielbiam tę grę i przeszedłem wiele razy. Mam nadzieję, że będzie jakiś classic mode bez dodatkowych checkpointów i przede wszystkim mam nadzieję, że to prawda.
Oby nie wurzucili do kosza Assassins creed resynsed przerzucony na nowy rok podatkowy czyli po 1 kwietnia 2027 , dopiero co czytałem newsa na ppe.pl
Nie zrobią jej.Na zapowiedzi się skończy,bo Ubi zostanie przez Tencent wchłonięte
Ubisoft jest zepsuty już na poziomie korporacyjnym. Ludzie na samej górze są odklejeni od rzeczywistości, ci w środku chcą im wejść do dupy, ci troszkę niżej traktują miejsce pracy jak plac do dzielenia się swoim ideologiami a ludzie którzy faktycznie mogliby dać coś genialnego od siebie umierają po cichu w nadmiarze głupich obowiązków sprzecznych z logiką. Na koniec wszystko jest spinane klamrą smutnych panów/inwestorów, którzy przygodę z grami skończyli w 1990 roku.
Zamiast nowej gry, odgrzewany kotlet. Ile można tłuc te remake'i?