Komentarze do wiadomości: Zagłada gier na płytach jest „triumfem korporacyjnej wygody nad wyborem konsumentów”. Decyzja Sony może zagrozić całej branży

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
14.07.2026 08:08
trismegistos
1
1
odpowiedz
trismegistos
7
Centurion

Ta firma całkowicie zniechęciła mnie do zakupu ich konsoli. Teraz jedyną rzeczą, która zachęciłaby mnie do zakupu PS6, byłoby wydawanie przez $0ny 5-6 ekskluzywnych gier KAŻDEGO ROKU, a nie jednej na 2-3 lata. Wiem, że mogę o tym tylko pomarzyć.

post wyedytowany przez trismegistos 2026-07-14 08:21:01
14.07.2026 08:45
Wronski
2
odpowiedz
Wronski
41
Senator

W sumie jak mam byc szczery to wiekszosc tych gier na plycie jest niedorobiona i tak potrzebuja day 1 patch, rownie dobrze mozna taka gre wydac w digital i od razu spatchowac.

14.07.2026 08:58
3
odpowiedz
NekoRei
5
Pretorianin

Mówiłem to od początku, ale ludzie mnie wyśmiewają. Płyty są likwidowane nie dlatego, że nikt ich już nie kupuje tylko dlatego, że za dużo ludzi je nadal kupuje.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl