Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Za tydzień na Prime Video trafi widowisko sci-fi z jednej z najbardziej kultowych sag wszech czasów. W kinach zgarnęło 403 mln dolarów

Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz
05.07.2026 16:36
PanDaneX
1
2
odpowiedz
PanDaneX
23
Generał

świetny film

05.07.2026 22:18
1.1
odpowiedz
Tetrachan
8
Legionista

PanDaneX Ta scena operacyjna jest spoko, reszta taka nijaka

05.07.2026 23:09
1.2
odpowiedz
Peregrino82
7
Centurion

PanDaneX Zgadzam się. Jeden z moich ulubionych filmów z całego uniwersum. Szkoda, że nie było dane Scottowi domknąć nowej trylogii.

06.07.2026 06:50
1.3
1
odpowiedz
lis22
101
Generał

PanDaneX Najgorszy film w karierze Ridleya Scotta, jest tak zły, ze wraz z siostrą chcieliśmy wyjść z kina podczas sceny

spoiler start

aborcji.

spoiler stop

06.07.2026 08:59
2
odpowiedz
Cothalup
18
Chorąży

Nudny, przewidywalny, bardziej straszy mnie już 6-cio letnia siostrzenica, straszne sceny wzbudzają obrzydzenie a nie strach. A obcy stał się żałosny, i już nawet Pimpek (york) mojej babci jest straszniejszy bo ma już tylko jednego kła, i bielmo na oku.
Gdzie jest ta aura strachu, gdzie powoli budowane napięcie które wgniata w fotel.
W pierwszym obcym scena w której oby uwalnia się z klatki piersiowej, albo jak zabija mechanika, gdzie powoli najpierw widzimy nogi a następnie pojawia się ogon zakończony kolcem. Tego mi w obecnej sadze obcy brakuje. Robota zezłomować, i ciemną maź czy co to tak było wywalić. I udać że nie było ani jednej rzeczy z tych filmów.
Moja ocena to 2/10 już lepiej obejrzeć kolejną komedię romantyczną z karolakiem.

09.07.2026 12:04
3
odpowiedz
huaq3000
1
Junior

Bez polskiej wersji językowej 👎

Forum Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl