Pusty frazes, jeszcze długo, a może nigdy nic nie zbliży się do trylogii Władcy Pierścieni. Za to jako fan horrorów uważam że mamy złote czasy tego gatunku, ale to nie dzięki Hollywood.
Ps Przypomniało mi się jak twórcy Concorda pisali, że to będzie świat na miarę Gwiezdnych Wojen.
Krytycy mówią arcydzieło.Ale to krytycy, dla mnie głos żuka gnojarza więcej znaczy niż ich.
Pomijam już to, że nie zapraszali nikogo z poza jakiejś kliki.
Niby wizualnie super, a mnie zwiastuny nie zachęciły niczym. No ale może to widać dopiero w kinie jak się całość ogląda.
A swoje i tak zarobi, bo sporo osób to chce zobaczyć. Ale to oceny widzów będą ważne...chociaż część też będzie dawać od razu 1 z powodu castingów. Znowu trzeba będzie jakąś rozsądną średnią z ocen wyciągnąć;D
Avengersi i Helena z Detroit, kolejne amerykańskie fan fiction dla debili.
Mnie również nie ciągnie do tego filmu i również uważam go za taką fantastyczną wariację nt wydarzeń przedstawionych. To, co tam jest przedstawione nijak ma się do rzeczywistości kulturowej i obyczajowej czasu i miejsca, na podstawie którego powstawało. Szkoda. Trochę więcej wierności czasom przedstawionym, trochę więcej szacunku kulturalnego i obyczajowego do starożytnej greki, a mielibyśmy naprawdę świetny film. Kiedyś ludzie narzekali na Troję Wolfganga Petersena, ale ta Troja dziś jest niczym arcydzieło w swojej klasie.
Obejrze w kinie, jesli sie nie spodoba, to przynajmniej bede wiedzial co jest zlego w filmie. Ale licze, że mimo wszystko siądzie dobrze.
pierwszy zwiastun był dobry, ale po decyzjach castingowych rezygnuje z oglądania.
Intryguje. Lubię filmy Nolana typu intersellar, tenet i podobne. Mimo, że strasznie głupkowate to przy okazji widowiskowe i intrygujące. Takie brainroty dla dorosłych.
Co za bzdury. Ten film o początku był krytykowany za wiele rzeczy, nie tylko wciskaną na siłę ideologię. Aktualne oceny są druzgoczące.
Nie wiem czy autorka jest totalnym dzbanem, któremu artykuły pisze ai
czy ktoś jej zapłacił za taką reklamę... nie wiem
Jestem ciekaw ile zarobi ten film albo jakie straty przyniesie. Po fragmencie "dbałość o detale" stwierdziłem, że blokuję gry online.