Komentarze do wiadomości: Za 10 dni na Prime Video obejrzysz jedno z najważniejszych sci-fi w historii kina. Kultowe dzieło, które zapoczątkowało prawie 50-letnią dziś serię

Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz
03.07.2026 14:10
Lepudruk
1
odpowiedz
Lepudruk
65
Demencjusz

Wielka szkoda, że na żadnej z platform streamingowych nie można zobaczyć wersji reżyserskich (Director's Cut) dwóch pierwszych "Alienów". Dawno temu miałem ripy tych wydań z płyt Blue-ray, ale szlag trafił dysk, na którym je trzymałem. Od tej pory nie mogę nigdzie tego znaleźć. Wbrew pozorom całkiem sporo scen tam było: "8th passenger of Nostromo" miał np. moment kiedy Ripley odnalazła Dallasa uwięzionego w kokonie, "Aliens" od Camerona miał tego jeszcze więcej np. sceny z wieżyczkami strażniczymi (sentry guns) czy Cartera Burke'a uwiezionego w ścianie ksenomorfów. No cóż, może kiedyś jeszcze to zobaczę...

03.07.2026 14:38
Udup
2
odpowiedz
Udup
0
Legionista

Ten film gniecie pod każdym względem każda jedna nowoczesną część. A ten najnowszy Wokeulus to największa abominacja jaka w życiu widziałem. Ha tfu w lewaków którzy plują na to uniwersum.

Forum Forum filmy i seriale scifi
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl