Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Xbox powrócił na drogę wzrostu. Gracze i nowa konsola to priorytet dla Microsoftu, ale Project Helix ma być rodziną sprzętu

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
06.10.2026 21:40
Asasyn363
1
odpowiedz
Asasyn363
184
Senator

Szczerze? To po tym jak od dłuższego czasu Sony pluje graczom w twarz na każdym kroku. Czy to rezygnacją z płyt, czy ubiciem programu Stars. Brakiem exów, a to co wychodzi i co pokazali na najbliższą przyszłość, jest łagodnie mówiąc przeciętne.
Mam nadzieję, że Xbox się odbije i jak jeszcze ich nowa konsola pozwoli mi odpalać gry ze Steama, to pokazuję $ony środkowy palec, nie oglądam się i nawet nie będzie mi szkoda gier, które przez tyle lat zebrałem na ich platformie. Bo Xbox zaoferuje mi dodatkowo bibliotekę z PC'ta i co najważniejsze TAŃSZĄ.

06.10.2026 21:46
Dosq
1.1
odpowiedz
Dosq
179
Legend

Asasyn363 Nie nastawiaj się na tego Steam'a bo według mnie ten pomysł wyparował wraz z odejściem starego zarządu.

06.10.2026 21:52
DanuelX
1.2
odpowiedz
DanuelX
82
Kopalny

Asasyn363 To sobie przypomnij jak xbox chciał zrezygnować z płyt. M$ to nie bohaterzy ludowi. Z chęci orżną graczy tak jak sony.

06.10.2026 22:00
2
odpowiedz
tybet2
170
Generał

Boże, znowu idą pod górkę, a przecież Sony tak bardzo im ułatwia zadanie :x
Mają tyle kasy, tyle studiów a gry indie są popularniejsze niż ich "dzieła".

06.10.2026 22:19
Pablo M3
3
odpowiedz
Pablo M3
0
Centurion
MAX

Zaraz zaraz... Mam parę pytań.

1. Które decyzje Ashy przyczyniły się do tego, że "sytuacja się ustabilizowała", a marka wróciła na drogę wzrostu? Które jej decyzje, poza masowymi zwolnieniami, sprawiły że sytuacja się ustabilizowała? Które jej decyzje sprawiły, że ludzie spędzają więcej czasu na różnego rodzaju platformach? Te wszystkie zwolnienia? ;) Co takiego zrobiła, czego nie robił Spencer...?

2. Asha wyróżniła kilka gier za udany start. Ile tych gier powstało za jej panowania? Czy to nie jest przypadkiem tak, że chwali w dużej mierze to, co powstawało jeszcze za czasów Spencera? Wychodzi na to, że ten Spencer nie był taki zły skoro Asha wiezie się na efektach pracy, kiedy jeszcze siedział na stołku...

3. W ciągu ostatniego roku pozytywne nastawienie do marki wzrosło o 30%... a ona rządzi dopiero 7 miesięcy. I to wszystko po tych wszystkich zwolnieniach, no no. Wychodzi na to, że ludzie byli niezadowoleni z Xboxa, bo było tam za dużo ludzi. Trzeba było dokonać restrukturyzacji, zwolnić tysiące ludzi i wszyscy po dziś dzień zaczęli radośnie klaskać uszami? Tak, dobrze to rozumiem?

Złota kobieta z tej Ashy. Nic poza zwolnieniami nie osiągnęła, a już tyle sukcesów osiągnął Xbox za jej panowania :)))

06.10.2026 22:21
Pleśniowy_Stwór
4
odpowiedz
Pleśniowy_Stwór
1
Centurion

Jak dla mnie Xbox umarł i nie wstanie prędko - nawet nie biorę go pod uwagę do kupna choćby nie wiem co … Xbox =pc

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl