ADMIN: Z polityką zapraszamy do katergoli polityka i religia.
Hmmm, to coś tu ewidentnie poszło nie tak z ich pracą. Dostali dużo pieniędzy przed premierą, mieli komfort finansowy by pracować. A z tego co można poczytać z opinii graczy, to gra nadal nie jest skończona. Własnej opinii nie mam, bo czekam z zakupem :)
Ja długo zwlekałem z S2 i zacząłem parę tygodni temu. Ze względu na nostalgię i preferowany klimat z eksploracją gra mi się bardzo dobrze. Nie mam jakiś specjalnych wymagań co do AI czy innych detali, ale bugi faktycznie nadal są, wczoraj musiałem 4x oglądać dłuższą cutscenkę, bo mi się na niej w różnych miejscach cała gra wykrzaczała. Okazało się, że problem jest na tyle powszechny, że i rozwiązanie szybko się znalazło, czyli wyłączenie DLSS.
W sumie CDPR też sporo czasu zajęło naprawienie swojej kaszany
Jestem przekonany, że w 2.0 nadal nie poprawią rzucania przedmiotami i strzelania przez ściany. Bo od prawię 2 lat nadal nie rozkminili jak to zrobić.
Pod wpływem jednego zwiastuna dali im kilkanaście baniek na taki projekt. Ah ten MS pod wodzą Phila mecenasi ukrowskiej sztuki :D Czekam na ten patch i czekam, i nadal go nie ma. Tak samo jak multi, teraz już wiadomo, dlaczego. Szkoda bo sama gra ma mega potencjał, pytanie czy zdarzą ją doprowadzić do ładu czy zrobią to szybciej moderzy...
A ja do tej pory mam błąd który uniemożliwia mi dokończenie gry. Parenaście emaili do supportu bez odpowiedzi. Kasa z góry jak widać daje efekty :))) oni nawet tworząc gry pokazując kim są :)))
Fabuła pewnym, końcowym momencie prowadziła do wioseczki z pierwszej części w Kordonie, nie pamiętam już po co ale fabularnie miałem tam iść i z kimś pogadać - niestety gra wywala jak tylko zbliżę się do siedliska.
Próbowałem miliona rzeczy - nic. Pisałem do supportu wielokrotnie - nic. Szukałem pomocy - nic.
Co ciekawe byłem tam w początkowym etapie gry i bez żadnych problemów mogłem się tam poruszać.
Ktoś gdzieś mi napisał że po ptokach, uszkodzony zapis, być może to że byłem tam bez powodu na samym początku coś popsuło...
Wczytywałem wobec tego zapisy z wcześniejszych etapów i do pewnego momentu czasu gry mogłem wejść do wioski w Kordonie (bardzo wczesnego), a od pewnego momentu za cholerę nie.
W sumie mógłbym jeszcze spróbować czy dało by się u kogoś to zrobić, na innym pc :)