Nie wiem jak wy ale ja mam wrażenie, że oglądam AI slopa a ten urywek walki to już totalnie wtf.
Na to czekam, ale nie podoba mi sie, ze wychodzi na ps5. XSX odlaczylem i kupilem mocarnego blaszaka. XSX to taki biedaPC. Jaki jest sens posiadania bieda pc bez exow, jak moge miec konkretne cudo z blachy i do tego goga, steama, epica, grac w NFSMW2005, odpalac emulatory. Co za czasy. Mac do pracy, PC konsola do gier, Xbox do domu a sony to strzyzenia owiec.
Nie do końca, czasem lepiej dla gry jak jest kierowana tylko i wyłącznie na jedną konsolę na premierę, przez to w założeniu powinna być zoptymalizowana, jak robią jednocześnie porty na pc i ps5 to ktoś musi poświęcić czas na pracę i zabraknie na coś innego.
Wyglada ciekawie. Tylko nie rozumiem tego stylu. Czemu oni mają tak dziwne mordy?
A dlaczego? Bo gra jest lekką parodią Wielkiej Brytanii.
Ta gra z jedynką raczej nie będzie mieć nic wspólnego ... :/ Jedynka to była coś, szkoda że dwójka nie wyszła na PC, ale może ta nowa część okaże się dobra, zobaczymy
To może ja się kiedyś skuszę na ten emulator, bo fanem jedynki jestem sporym, o dwójce marzyłem w dzieciństwie na PC (i wyszło jak wyszło... czyli nie wyszło). Jakiś rok czy dwa temu miałem szansę sprawdzić dwójkę przez strumieniowanie na Gamepassie, ale no jednak był ten bardzo niewygodny lag mimo dobrego łącza.
No właśnie, też myślę o tym, by zagrać na emulatorze. Ja osobiście miałem platynową edycję, gierka kozacka. Może w końcu zagram w dwójkę na pc.
I tak Charles Le Biega wyżej napisał, jeżeli bardzo chcesz to możesz ograć ten tytuł na starej konsoli która kosztuje grosze ale szczerze nie wiem czy warto.
Powstaje fanowski port Fable 2 dzięki inżynierii wstecznej. Działa to na podobnej zasadzie co porty Legend of Zelda z Nintendo, więc wszystko w pełni legalne, ponieważ program nie będzie miał gry.
Prace idą powoli, ale wciągu 2 lat powinnien już wyjść.
Nie wiem jak wy ale ja mam wrażenie, że oglądam AI slopa a ten urywek walki to już totalnie wtf.
Luddyści jak tylko widzą, że animacje są za płynne a grafika za dobra, to to musi by "AI slop".
First, spasuj z prowokacjami chłopcze.
Dwa, doznasz olśnienia lub przegrzania mózgu, że komuś może nie przeszkadzać tworzenie gier z wykorzystaniem AI. To jest przyszłość której się nie uniknie a narzekanie nic tu nie da.
Tertio, ta za dobra grafika jest tak tragiczna właśnie, że wygląda jak AI slop. Zainwestuj w dobre okulary.
Niby mroczny, ale jakieś kolorowe baśniowe wstawki nadal są. To czym w końcu ma być ta gra? Chyba sami twórcy już dawno nie wiedzą? Poprzednie części to zdaje się mhroczne nie były?...
Na ps5 też będzie. Pod koniec filmu jest. Się poczeka. Po drodze będzie jeszcze GTA i inne to nie ma pośpiechu
Też nic nie wiem o serii Fable ale ta zapowiedź wpadła w oko.
Chyba nie ma problemu poznać tylko to.
O, to już wyszło? Dlaczego nikt o tym nie pisze?🤣
Poszli po rozum do głowy i przestali promować grę brzydką babo-chłopką.