Komentarze do wiadomości: Wyczekiwana gra survivalowa z otwartym światem ma bardzo bliską datę premiery. Kontrowersyjny tryb sprawi, że Subnautica 2 będzie niesamowicie przerażająca

Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz
30.04.2026 18:51
Rumcykcyk
1
odpowiedz
Rumcykcyk
137
Ojciec Zarazy

Uwielbiałem Cyklopa i jego brak w Below Zero mocno mnie zasmucił. Seatruck był dla mnie zbyt ciasny ale to też i te mapki jakieś ciaśniejsze były względem Subnautici 1 więc Cyklopem zaraz gdzieś by utknął.

01.05.2026 14:02
1.1
odpowiedz
WindMorro
16
Pretorianin

Rumcykcyk Cyklop był bezuzyteczny w glebinach, bo bezbronny, jak Leviatan zaatakował to można było tylko uciekać i mieć 50% szans na zachowanie kosztownego statku

01.05.2026 14:16
Kwiliniosz
1.2
odpowiedz
Kwiliniosz
84
Generał

WindMorro Że jak? Cyklop miał wabiki odciągające uwagę lewiatanów i tarczę energetyczną, która całkowicie absorbowała ataki. Do tego dochodził tryb cichy, pozwalający przepływać całkiem blisko bez zwracania na siebie uwagi. Cyklop miał również olbrzymią pulę hp, która sprawiała, że pojedynczy atak zadawał bardzo mało obrażeń. Nie wiem, gdzie ty widzisz tą bezbronność?

30.04.2026 19:06
Sir klesk
2
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
Sir klesk
275
...ślady jak sanek płoza

Ciekawe ile potrwa early access... obecnie troche nie mam juz sily ladowac sie w kolejna gre po to zeby czekac X lat na wersje 1.0.

30.04.2026 19:19
2.1
odpowiedz
nfsfan6
56
Pretorianin

Sir klesk pierwsza część gry jak i below zero były super dopracowane w early accessie więc myślę że nie ma co się martwić o to

30.04.2026 19:43
Sir klesk
👍
2.2
odpowiedz
Sir klesk
275
...ślady jak sanek płoza

nfsfan6 Bede sledzil informacje, zbadam temat i jeszcze to przemysle. Poki co mam kuzyna, ktory mocno wkrecil sie w czesc pierwsza i namwia na wyprobowanie dwojki. Znam nas i toche sie boje, ze za szybko przejdziemy cala dostepna zawartosc. :P

A tak to osobiscie nie gralem w jedynke, ale ogladałem troche restreamow na discordzie i to wystarczylo zeby poczuc ta unikatowa atmosfere glebin.

30.04.2026 20:02
3
2
odpowiedz
dobaczenko
69
Konsul

Gra nie będzie miała premiery. Premierę będzie miał jej wczesny dostęp. Nie fałszujcie rzeczywistości.

01.05.2026 12:09
animatiV
4
odpowiedz
animatiV
115
PCMR

Pamiętam jak wsiąkłem w jedynkę, uwielbiałem kolekcjonować kolejne gatunki ryb w akwarium, ale ostatecznie strach przed głębinami (i Leviatanem) mnie przerósł i więcej nie wróciłem.

04.05.2026 07:51
5
odpowiedz
Peregrino82
5
Centurion

Wygląda świetnie. Na pewno będę grał, ale dopiero gdy gra faktycznie zadebiutuje, czyli wyjdzie z EA i ewentualnie zostanie połatana. Było sporo zamieszania z tą grą, co niestety mogło na nią źle wpłynąć. W międzyczasie ogram część pierwszą i Sub zero.

Forum Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl