I to są wycieki, a nie te kontrolowane "wycieki", które są tak naprawdę reklamą gry, i podsycaniem zainteresowania😂
Tyczy się to oczywiście wszystkich tych "wycieków", nie tylko tych o GTA.
A ja nawet nie wiem o co chodzi. Jakaś podnieta filmikami bo coś komuś gdzieś wyciekło, a miało być przeznaczone dla vipowskich oczu.
Może wstawcie odnośnik do tych wycieków, a nie jakiegoś brodatego menela, który pierdoli głupoty
Nie wstawią, nie mają jaj.
I nie mogą.
Jak to jest typek z Indi (wyciekl byl z Rockstar India) to se amerykance moga wysylac miliony nakazow i calowac sie w pompke bo uja mu moga zrobic. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hahaha zajebiscie sie ciesze. Hahahaha
gdyby media nie nagłaśniały tych wycieków to jakieś 95% ludzi wcale by o nich nie słyszało. Tylko, że każdy artykuł o gta generuje żywą gotówkę a jeżeli nie ma informacji do rockstar na temat gry to wykorzystują ludzi którzy nielegalnie pozyskali źródła :) ot taka mała hipokryzja mediów :) to nie myśmy ukradli - to oni - my tylko informujemy opinię publiczną o sprawie :D można by porównać coś takiego z paserstwem :) ktoś inny ukradł a ja czerpię korzyści z odsprzedaży :) do tego mają te materiały za darmo :) tylko idiota by nie skorzystał
Dziwne że gracze angażują się w sprawę i próbują namierzyć hakera. Ciekawe czemu im zależy? Przecież i tak zapłacą za grę, której nigdy nie będą właścicielami, a korporacja się na nich wypnie. Po jakimś czasie wyłączy serwery, żeby ludzie kupili czasowe prawo do użytkowania nowej wersji gry, która wtedy będzie miała swoje serwery.