Gracze, którzy tego chcą, to muszą być jacyś chorzy na głowę ludzie.
Współczesny Obsidian nawet jak by dostał zielone światło na New Vegas 2, wyszłaby z tego katastrofa.
Współczesny Obsidian nawet jak by dostał zielone światło na New Vegas 2, wyszłaby z tego katastrofa.
Zdradzisz czemu wysuwasz takie wnioski? XD
Pewnie dlatego, że część ludzi, która zrobiła tę grę, już nie pracuje w Obsidianie, jak np. Chris Avellone, który napisał fabułę do gry.
Gracze: kiedy zrobicie remake albo sequel New Vegas ?
Obsidian: Microsoft jest super. Dali nam swobodę twórczą a w ogóle to w pracy rozdajemy sobie magiczne laski zamiast premii :)
Sorry, ale Justin i Marcus zaleli nas taką samą korpo gadką-szmatką, jaką sami serwują NPCtom w Outer Worlds 2.
The Outer World's 2 jest naprawdę fajne. Postarali się. Gra jest w sumie prosta ale strzelanie naprawdę daje radość, a całość okraszona nowoczesnym podejściem do crpg daje bardzo dużo możliwości przejścia z wyborami mającymi naprawdę wpływ na dalszy ciąg gry jak np wysadzenie całego miasta. ALE NIE BEDE SPOJLEROWAL. POLECAM Z CZYSTYM SERCEM
Byłoby pieknie jakby 2 cześć New Vegas powstała nawet jeśli przyszło by czekać z kilka lat choć wiadomo że powstaje Fallout 5 i remake Fallout 3 który jest najbliżej wydania wiec pozostaje tylko czekać.
Przy calej mojej milosci do Obsydianu. No, ale FNV to byl megamod do Fallout 3. Dostali silnik i w nim dlubali. Ostatnia dobra gra RPG od Obsydianu jak dla mie to Tyranny. No, ale trudno polecac skoro historia byla planowana na wiecej odslon i sie urywa w polowie.
[sarkazm]Planescape: Torment był megamodem do Baldu's Gate, Interplay miał już silnik i ustalił sobie budżet. Baldur's Gate 2 był megamodem do jedynki - BioWare już miało silnik i budżet. KotOR2 był megamodem do jedynki. Obsidian dostał silnik od BioWare i budżet od Lucas Arts. Pathfinder WotR był megamodem do Pathfinder KM - Owlcat miał już silnik, ustalili sobie budżet. Tyranny było megamodem do Pilllarsów - Obsidian miał już silnik i dostał od Paradoxu budżet...
Sami modderzy w tej branży. Prawie nikt nie nie tworzy sobie własnych narzędzi i nie znalazł sposobu na wyprodukowanie gry bez pieniędzy. Muszą mieć budżet, amatorzy.[/sarkazm]
"„Wszyscy pytają: kiedy następny Fallout: New Vegas?”"
- Nie chcę New Vegas 2 od współczesnego "Obsidianu" (tylko nazwa studia została).
W 2015 miałem inne zdanie.
Ciężko się nie zgodzić z