Zawsze w takich sytuacjach wyobrażam sobie takie firmy jak Ubikacja, ĘĄ, Blizzard itd. którym właśnie w głowach walą bluescreeny gdy słyszą takie informacje. Takie rozdawnictwo i to całkiem za darmo? A wystarczy po prostu starać się robić bardzo dobre, a nie tylko patrzeć na prognozy słupków w excelu.
Wiadomość petarda, szczególnie dla tych co nadal nie mają dodatków choć pewnie jest to znaczna mniejszość. Ale mimo wszystko gest świetny i szanuję oraz czekam na dodatek który kupuję w dniu premiery.
Tylko głupcy płaczą. 😏
A czy wersji Enhanced nie było już, tam gdzie dodali Raytracing?
Zawsze w takich sytuacjach wyobrażam sobie takie firmy jak Ubikacja, ĘĄ, Blizzard itd. którym właśnie w głowach walą bluescreeny gdy słyszą takie informacje. Takie rozdawnictwo i to całkiem za darmo? A wystarczy po prostu starać się robić bardzo dobre, a nie tylko patrzeć na prognozy słupków w excelu.
Wiadomość petarda, szczególnie dla tych co nadal nie mają dodatków choć pewnie jest to znaczna mniejszość. Ale mimo wszystko gest świetny i szanuję oraz czekam na dodatek który kupuję w dniu premiery.
I to jest nauka dla młodych, że nie warto kupować gier lecz cierpliwie poczekać aż będą za darmo :))
Dawanie tych DLC to taki przymusowy update a raczej rozbudowa do totalnie ujednoliconej wersji jak np było w przypadku Dying Light.
Wersja Remaster będzie główną i teraz jest sprzedawana również osobno jako ta właściwa, przygotowana pod Pieśni. Oczywiście dalej idzie wymuszać na graczach jak np przy Horizon Zero Dawn zakup update do Remastered(co w sumie daje mały plus, że można to olać i mieć poprzednią wersję) ale tutaj każdy gracz dostaje po prostu wersję W3 Remaster bez której też nowe DLC by się pewnie nie uruchomiło. Więc jest potrzebna a zarazem fajną zachętą do zakupu nowego dodatku.
W skrócie jest to aktualizacja do dawnej wersji GOTY potem Complete a teraz Remaster.
Ahh. Już widzę typowo niektórzy się zesrali zamiast się cieszyć. Najlepiej tym co kupili 10 lat temu niech oddają całą kwotę z odsetkami i jeszcze całować ręce.
łał, czapki z głów! Mimo, że ja dawno już zakupiłem kompletną wersję i to nie jakoś za specjalnie duże pieniądze to i tak szacun.
Te DLC to się samo dodaje czy trzeba w sklepie? Mam wersję steam.
Kto nie grał to zapas przekąsek i piwka i polecam Krew i Wino - zajebiste dlc, wielkością jak dla mnie równe podstawce prawie, przeszedłem całe a i tak masa questów jeszcze została, a w Wiedźminie co quest to cudna przygoda.
Za trzecim podejściem/przejściem całego Wiedźmina już przejdę Serca z Kamienia , obiecuję , przysięgam, przyrzekam...
Mistrzostwo marketingu. Rozdaj za darmo coś, co większość ma, żeby nowy dodatek lepiej się sprzedał. Nie okłamujmy się, 95% z was już ma te dodatki a i tak sikacie po nogach jak na promkę 8+8 w biedrze. 😉