Wow, Piotr Rosiński w końcu spotkał kogoś kto chce wykorzystać jego ojca bardziej niż on sam
Teraz będą nawzajem obrzucać się błotem, gry jak nie było tak nie ma i nie będzie.
Mi się najbardziej wątek Śmigielskiego spodobał. Fajnie to tak dać komuś dotację z publicznych pieniędzy, a później się u niego zatrudnić. To się nazywa łeb do interesów.
Dobrze jest jak jest - niech zostawią to genialne uniwersum w świętym spokoju.
Właściwie to czemu w sprawie nie zabierze głosu sam Grzegorz Rosiński?
Nawet w formie oświadczenia?
Wydaje się oczywistym że nieznany nikomu developer próbował się podczepic pod światową markę i wykorzystać ja do partykularnych interesów swoich wlascicieli. Nie ma w ogóle usprawiedliwienia dla takiego działania zwłaszcza że się rozmija się z oczekiwaniami fanow podstawowych produktów. Nie wiem po co ta korespondencja kiedy oczywistym są źle intencje teoretycznego producenta gier. Skończmy ten żałosny koncert żali.
Szukali łatwej kaski i nie udało się. Walić frajerow
O co chodzi? Kłócą się o grę która już dawno wyszła? Jak dziecko w Thorgala grałem. Były dołączone do Cyber mychy bodajże.
Via Tenor
Mi trochę wszystko jedno czy gra wyjdzie. Wielkim fanem Thorgala nie jestem ale afera wskoczyła teraz na niezły poziom.
Kontrowersje gier Wiedźmin to przy tym małe piwo :D
Nie zal mi Rosinskiego. Chcial to ma. Studio ktore bodajze stworzylo 0 gier zglosilo sie po prawa, zabralo sie za tworzenie 2 gier na raz obie AAA albo blisko AAA, sudio opieralo sie na programach unijnych i robilo trailery aby nagaic inwestorow. Co moglo pojsc nie tak. Gdyby Rosinski nie byl chciwy to zamiast brac akcje/udzialy w firmie mogl powiedziec stworzcie 2-3 mniejsze gry i wroccie pogada