Moge się założyć że było robione typowe woke gówno i jak twórcy zobaczyli jaki jest sprzeciw graczy to uznali że nie będą debilami nie spalą następnych milinów na grę która się nie zwróci. 😅
Warlock: Dungeons & Dragons to będzie jedna z takich gier ;)
Warlock: Dungeons & Dragons to będzie jedna z takich gier ;)
Po czym wnosisz? Bo z teasera póki co nic takiego nie wynika.
- Avowed? Woke.
- Kingdom Come 2? Woke.
- Veilguard? Woke.
- Baldurs Gate 3? Woke, i to jeszcze jak!
- Expedition 33? Woke.
- Shadows? Woke.
- itd.
Takie gówno rozrzucaja na forum ludzie, którzy w gry nie grają, nie warto aobie zawracać nimi głowy i na pewno nie robią tego ani deweloperzy ani wydawcy .

Tymczasem Wizards Of The Coast promujacy poprawnosc polityczna i inkluzywnosc.
Do tego Tool w trailerze. Tool - 4 litery. Woke - 4 litery. Przypadek? Nie sadze.
🥳🥴🥳🥳🥴
Muszę sobie teaser odświeżyć, bo chyba nic się nie odzywała, bo inaczej rozpoznał bym ją po głosie po maratonach BSG i SC2.
Toola rozpoznałem, ale pewnie skończy się jak z Mansonem przy Origins, że muzyka z trailerów buduje zupełnie inny klimat i styl
https://www.youtube.com/watch?v=fVrHLZyoKxQ
Heh... jej rola jako Caprica Six jest tak ikoniczna, ze ja z kolei do teraz sobie nie przypomnialem ze gra tez Kerrigan.
Ale jakby autor dodał że osiągnęli 523 mln zysków operacyjnych to już by się nie klikało? :/

Nie wiem gdzie wy tu widzicie "strate".
Nie mozna tez mowic o "skasowanych grach", skoro nawet nie byly ogloszone.
Wychodzi na to ze skasowano cala jedna.
To jakie radosne manipulacje (aby wywolac okreslone reakcje) odchodza w newsach, to jest masakra. Tak samo jak przy Blizzardzie itd...
btw. Magic the Gathering 500mln przychodu w 3 miechy. Gra jest tak wielka, ze az dziwi ze nie zainwestowali jeszcze w pelnoprawnego RPGa AAA. Dac budzet taki jaki mialo BG3 i ludzie sie beda o to zabijac.