No to może będzie można wrócić, o ile po przeniesieniu na nową wersję silnika znowu nie spartolili więcej niż naprawili.
Nie, nie będzie, gry na dzisiejszych silnikach zawsze będą miały jakieś mniejsze lub większe błędy zwłaszcza te z otwartym światem.
To A Life jest już znośne, da się grać?
Czy do poziomu a life z pierwez do stalkera daleko?
''Ukraincy żyjący w Polsce na socjalu z naszych podatków wracają na Ukrainę'' release date trailer
😅😜
A-LIfe to już chyba nie naprawią:)
i fajnie jakby się okazało, że ten dodatek jest lepszy niż podstawka, która był strasznie rozwleczona, znacznie mniej klimatyczna niż poprzedniczki. Właściwe dwójka to dobra gra, najsłabszy Stalker
Od premiery A-Life jest cały czas dopracowywane, poprawiane.
Stalker 2 to gra z wielkim otwartym światem, bez loadingów na UE5 więc trudniej takie coś zrobić, większa gęstość NPC, potworów oraz mnogość zachowania = gorsza wydajność gry. Aktualna bańka A-Life to +200M.
Oczywiście nadal są bugi.
W oryginalnej "trylogii" A-Life też nie było jakieś wybitne, ratowało je to że mieliśmy mniejszy świat podzielony na etapy z mniejszą ilością NPC, potworów, większość NPC stała i nic nie robiła całą grę, także no ;)
Ludzie wczytali sobie do swych pustych kopuł scenariusz sprzed prawie dwóch lat i tak powtarzają go w kółko nie wiedząc i nie mając pojęcia o niczym XD
No właśnie jestem w trakcie ogrywania podstawki i nie wiem czy się wstrzymać, czy czekać. Nie jestem do końca przekonany, że na start 2.0 gra będzie działać prawidłowo.