Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Wiedźmin 4 nie powtórzy błędu Cyberpunka 2077. CD Projekt Red robi wszystko, by „mieć pewność, że to faktycznie działa”

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
28.08.2026 10:33
1
odpowiedz
Ummon
74
Konsul

Tam jeden pan przed premierą nie zapewniał że Cyberpunk 2077 działa dobrze na PS4, nawet lepiej niż myślał?

28.08.2026 10:44
1.1
odpowiedz
robertoV
28
Generał

Ummon ale czy skłamał ? dziw go brał, że ps4 w ogóle odpalił ten tytuł wiedząc w jakim jest stanie :D

28.08.2026 10:40
2
odpowiedz
Darek1785
12
Generał

Spokojnie już korporacje z Nvidią na czelę wykorzystają ten tytuł który zdarza się raz na kilka lat aby gra chodziła "bardzo dobrze" czyli jak 💩

28.08.2026 10:43
DexteR_66
3
1
odpowiedz
DexteR_66
22
Dawnwalker

Premium VIP

Reżyser Wiedźmina 4, pan Kalemba twierdził, że CP 2077 bardzo dobrze działa na PS4, także ja już w gadki nie wierzę.

28.08.2026 10:46
4
odpowiedz
Bezmozgiezombie
62
Centurion

No i spoko. Uwierze jak zobacze. Do zobaczenia w wersji 1.6.

28.08.2026 10:54
5
1
odpowiedz
1 odpowiedź
Tasdeadman
73
Generał

Gadać to sobie mogą, przed Cyberpunkiem też wiele gadali jakie to nauki wyciągnęli z produkcji Wiedźmina a wyszło jak każdy widział.
Dla mnie CDPR utracił zaufanie, troszkę się odkuli ostatnimi czasy, ale to tylko do stopnia, że przełożyłem ich do szuflady klasycznych brudnych korporacji (co było awansem, bo to co wyprawiali przez pierwsze 2 lata po premierze CP klasyfikowało ich jako scamerów).
Także czyny nie słowa, zobaczymy jak wyjdzie DLC, jak wyjdzie Wiedźmin 4 to może uwierzę w paplaninę, na chwilę obecną wyzbyłem się sentymentów i patriotyzmu, moich pieniędzy z pre-ordera nie zobaczą - do czego zachęcam także innych.

28.08.2026 11:04
5.1
odpowiedz
Samaritan
40
Generał

Tasdeadman Po drodze było Phantom Liberty, miałeś do niego większe zastrzeżenia?

28.08.2026 11:25
-eca-
6
odpowiedz
-eca-
61
Pancor Jackhammer

Obecnie nasz kraj ma duże problemy wewnętrzne, od upadku poprzeniego systemu nic nie eksportujemy. Polskie marki padły i ich nie ma na arenie międzynarodowe: Ursus , Diora, Rafako, ZEW, Optimus, Huta Warszawa, Fabryka Samochodów Ciężarowych w Lublinie etc.
Obecnie podróżując po świecie jest tylko Wódka Wyborowa, Tyskie i inne pierdoły. Brak przemysłu samochodowego, elektroniki czy produkcji broni na większą skalę. Te Kraby, Groty i Autobus Solaris - żadna rewolucja a nasze państwo to kapitał głównie z podatków obyeateli

Jak włączę wiadomości i widzę te zakłamane twarze polityków to wstyd mi jest, że jestem Polakiem.

Natomiast takie firmy jak CD ProjeKt czy Techland powodują, że człowiek jak pogada z kumatym obcokrajowcem - to ma powód do dumy. Wyjeżdżałem już za granicę przed UE i wtedy w Europie znali tylko 3 polskie słowa: Papież, Wałęsa i słowo na K. Nie wiem nawiasem co się z naszym, krajem dzieje - ale chyba nigdy jakąś wiodącą cywilizacją nie zostaniemy.

Natomiast Wiedźmin , Dying Light czy CP to nasze Mercedesy na arenie międzynarodowej.
Szkoda, że góra ma głowie mentalnie ZAZ Zaporożec.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl