Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Wiedźmin 3 Remaster dostał nową aktualizację. CD Projekt Red naprawił wiele problemów i błędów, które zgłaszali gracze

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
08.10.2026 16:21
1
1
odpowiedz
Fighting Force
0
Chorąży

Dużo ludzi pisało że ten remaster jest tylko jaśniejszy i nie widzą żadnej różnicy w wyglądzie gry. Czekają na lepsze aktualizacje.

08.10.2026 17:01
1.1
odpowiedz
krzysztofk260267
9
Centurion

Fighting Force Redzi znaleźli fantastyczny sposób na zarobek a mianowicie pompują bańkę że darmowy remaster więc ludzie szaleją i Redzi liczą pieniądze na giełdzie tymczasem gra wychodzi lekko jaśniejsza.

08.10.2026 16:24
2
1
odpowiedz
krzysztofk260267
9
Centurion

Gdzieś czytałem że Redzi chcą zmyć hańbę po spartoleniu cyberpunka po premierze i Wiesiek 4 będzie perfekcyjny tymczasem mamy remaster każdy widzi/czyta jaki…

08.10.2026 16:40
DexteR_66 (UrBan_94)
3
odpowiedz
1 odpowiedź
DexteR_66 (UrBan_94)
23
Wędrowiec Świtu
MAX

Wiadomo, że wszystkie siły są skierowane na Wiedźmina 4, ale no jednak czytając co parę dni, że wychodzi kolejna akutualizacja do już GOTOWEJ gry, która ma 11 lat, to trochę jednak mnie śmiech ogarnia. Szkoda im pieniędzy na większą ilość testerów było? wiadomo, że czepiania się jest mało, bo to darmówka, raczej większość ludzi posiada Wiedźmina 3, ale jakby krzyknęli dla każdego nawet niedużą ilość kasy za ten remaster, to by zostali zjedzeni po raz kolejny. Nikt widzę jednak sławetnych wniosków nie wyciągnął, czcze gadanie i tyle. Zobaczymy co będzie jak wyjdą Pieśni Przeszłości.

post wyedytowany przez DexteR_66 (UrBan_94) 2026-10-08 16:45:54
08.10.2026 16:48
Mutant z Krainy OZ
😃
3.1
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
278
Farben

Via KLIPY

DexteR_66 (UrBan_94) Ilekroc mowie, ze bez sensu przechodzic przy Wiedzminie 4 na silnik Unreal, to mi odpowiadaja, ze tam zostało 5 osob, ktore pamietaja programowanie redengine, w tym jedna to sprzataczka.
Moze tu lezy problem, ze upiekniaja grafike na antycznym silniku nie znajac sie jak nalezy.

08.10.2026 16:58
4
odpowiedz
AdrianGie
47
Centurion

Myliłem sie co do pojedynczych problemów. Tam jest o wiele więcej problemów. Zero zmian u redów. Chyba można już być pewnym co do stanu wiedźmina 4 na premierę. Może być nawet gorzej od cp2077

08.10.2026 17:12
tr00y
5
odpowiedz
tr00y
49
Pretorianin

Liczyłem na to, że zrobią coś żeby te noce były ciemniejsze. Niestety jest jak było. Niby to nic wielkiego, a jednak byłoby bardziej klimatycznie. Redzi powinni się uczyć od czeskiego Warhorse i zobaczyć jak wygląda noc w Kingdom Come Deliverance - wzorowo.

Jeszcze ciągle ten gigantyczny Księżyc świecący w nocy, wyglądający tak jakby miał zaraz uderzyć w Ziemię.

post wyedytowany przez tr00y 2026-10-08 17:12:49
Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl