Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do opinii: Widziałem latające fortece, lądowy okręt wojenny i powrót skrzydłowych. Ace Combat 8 wie, czego chcą fani

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
04.06.2026 16:42
abesnai
1
odpowiedz
abesnai
113
Kociarz

Korci mnie, żeby ponownie odpalić Skies Unknown przed premierą AC8. Wings of Theve zapowiada się bardzo zachęcająco.

04.06.2026 16:43
Drakkar84
2
odpowiedz
5 odpowiedzi
Drakkar84
42
Centurion

Pewnie "prawdziwi" fani mnie zjedzą, ale dla mnie najlepszą częścią było Ace Combat: Assault Horizon. Ale to może dlatego, że jednak udział w zdarzeniach, gdzie mamy konflikt i strony, które istnieją w realnym świecie jakoś potrafił mnie bardziej wciągnąć w historię. Szczerze nie kręcą mnie te wymyślone latające fortece i tym podobne rzeczy. No i zdecydowanie walka z pilotami > walka z dronami. Dodatkowo świetna ścieżka dźwiękowa robiła robotę. Jedyny minus - misje ze śmigłowcem - zbędne. Znając życie, pewnie i tak zagram. Siódemka była przyjemna, ale za dużo walki właśnie z dronami, zamiast pilotami w myśliwcach.

04.06.2026 18:20
T_bone
2.1
1
odpowiedz
T_bone
282
CMDR

GRYOnline.plNewsroom

Drakkar84 Zjadam cię. Próbowałem wrócić do AH po AC7 i maratonie 0,4,5 - nie potrafiłem już strawić Dogfighting mode.

05.06.2026 08:42
ameon
2.2
odpowiedz
ameon
80
Konsul

Drakkar84 lubię simy, lubie arcade, ale AH męczyłem zdaje się ze trzy razy - łącznie steam pokazuje 92 minuty - jakoś nie mogłem się przekonać (o tak T_bone ten ficzer był drażniący). Oba H.A.W.X.y z marszu zaliczyłem. AC7 kupione i zwrócone w jeden dzień. To chyba mnie jednak kompletnie dyskwalifikuje jako fana do zjadania :)

05.06.2026 08:48
T_bone
2.3
odpowiedz
T_bone
282
CMDR

GRYOnline.plNewsroom

ameon Z Ace Combat jest trochę tak, że przez pierwsze półtorej godzin masz wrażenie, że cały czas "naciskasz przycisk i wszystko spada". Gra dopiero gdzieś po 5-6 misjach zaczyna wywierać presję czasową, rzucać podkręcone piłki i pokazywać synergię miedzy gameplayem a muzyką.
Rozumiem jednak czemu ludzie się odbijają, to specyficzna seria.

05.06.2026 10:03
2.4
odpowiedz
Lukxxx
239
Generał

T_bone Ten Dogfighting mode to taka porażka, wyrzuciłem grę przez okno po 20 minutach.

08.06.2026 10:26
ameon
2.5
odpowiedz
ameon
80
Konsul

T_bone jasne, z nowym jeszcze raz spróbuję, to nie jest tak, że muszę mieć study-sim z poziomu dcsa, lubie arkadówki, ale te zwyczajnie mi nie podeszły. Może zbyt japońskie w gameplayu? 'Zachodnie' hawxy były ok.

05.06.2026 10:01
3
odpowiedz
1 odpowiedź
Lukxxx
239
Generał

Też czekam, AC7 był bardzo dobry i po raz pierwszy od czasów PS2 (AC4, AC Zero i AC5) się w nim świetnie bawiłem. Alle fabularnie stare odsłony bywały lepsze. AC6 to moim zdaniem padaka.

05.06.2026 10:43
Czarny  Wilk
3.1
odpowiedz
Czarny Wilk
151
Generał

GRYOnline.pl

Lukxxx AC6 ma głównie problem z dubbingiem angielskojęzycznym i dialogami, naprawdę ciężko znieść niektóre głosy i nie zgrzytać zębami. Siódemka z kolei była ofiarą wielu cięć i zmian na ostatnią chwilę, to przez to wiele wątków nie zostało odpowiednio rozwiniętych. Ósemka z tego co widziałem nie popełnia tych błędów, dlatego mocno liczę że dobiją do poziomu mojego ulubionego w tym temacie Unsung War.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl