"Zamiast standardowych 749,90 zł, zapłacicie teraz 449,94 zł. To spora obniżka, biorąc pod uwagę, jak wiele oferuje ta usługa."
Fiu, fiu, na bogato.
Już dawno ciuranie w gry przestało być tanie. Jak Cię nie stać wydać 450zł na rok grania w ok 100 gier to może lepiej zmienić hobby.
BTW. Coroczna gała FC26 kosztowała 330zł na konsole - jedna gra. Więc nie wiem po co to narzekanie.
Jak ktos systematycznie odbieral darmowki przez ostatnie lata to gier z gamepassa i od ubi powinien miec sporo ogranych jak ja. 100 gier jest wtedy jak to kupuje sie pierwszy raz w zyciu a dla wielo letnich wyjadaczy to marna oferta jak mam do ogrania moze 1 gre ( przyszle Anno ) i 1 dlc do starwarsa. Poczekam z rok dwa niech bedzie wiecej i mieszek taniej wyjdzie i wystarczy :P Ubi az tyle dobrych gier nie robi by nie starczylo czasu a przynajmniej zdążą polatac.
Jedyne gry od Ubi, w które warto zagrać w okolicach premiery, to seria Anno. Resztę lepiej ograć jak dadzą za free albo cena spadnie do 1 cebuli. A, że Anno to gra na długie godziny, to ekonomicznej wychodzi jej kupno.
P.S - czemu jet tak mało komentarzy pod wszystkimi artykułami. Nie ma artykułu, który miałby po kilkadziesiąt komentarzy.
Przed zmianą graficzna, wiele wątków na tej stronie było masowo komentowane. Teraz cisza.
Redakcjo - jak duże spadki zaliczyliście ostatnio?
A potem będzie problem z anulowaniem subskrypcji, usunięciem płatności i całą resztą, do tego stopnia, że będzie trzeba przelać środki na zapasowe konto, a dodatkowo support Ubi będzie miał was w czterech literach.
Prawilnie przypominam, ten post sprzed 4 LAT nadal jest aktualny, bo Ubisoft to pijawka i szumowina. Ostatni post jest z 29 września.
https://www.reddit.com/r/uplay/comments/oji82k/for_anyone_having_trouble_cancelling_their/?sort=new
Sam miałem z tym czymś styczność, w serwisach takich jak Netflix, Gamepass, EA Play, nie było nigdy problemów, tylko u żabojadów.
Powinno wam być wstyd, że reklamujcie ten scam.
To znaczy ze w najblizszym roku nie bedzie zadnych znaczących premier.
Co za kurde okazja! xD
Btw, nowa strona, a dodawanie obrazków do komentarza nadal nie działa jak należy (piszę z telefonu).
Black flag i ostatnie assassiny poza mirage, reszta to strata czasu.