Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do gry: Wardogs

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
19.08.2026 23:06
1
odpowiedz
ultraSsak
40
Pretorianin

Wygląda na to, że będzie możliwość grania z Linuxa.

Więc w końcu godny następca BF3/4

21.08.2026 21:28
VoidCosmonaut
1.1
odpowiedz
VoidCosmonaut
9
Konsul

ultraSsak To nie ma nic wspólnego z BF. To jest milsim jak Squad czy Hell Let Lose

24.08.2026 09:32
1.2
2
odpowiedz
ultraSsak
40
Pretorianin

VoidCosmonaut " To nie ma nic wspólnego z BF"
Dokłądnie.
To jest to, czym Battlefield mógł być po serii 2/3/4,
Ale EA/Dice wybrało klona COD'a.

#POLECAM

24.08.2026 19:35
VoidCosmonaut
1.3
1
odpowiedz
VoidCosmonaut
9
Konsul

ultraSsak Bzdura. To nie jest BF. Nie mąć. Battlefield to 90% akcja i 10% taktyka (nawet te wcześniejsze części). Zarówno piechotą jak i pojazdami na samolotach kończąc. Tutaj nawet pojazdy to milsim bo musisz używać mapy i koordynatów by strzelać z np. haubicy samobieżnej. Ta gra ma dużo więcej wspólnego z Armą i Squad niż z BF i Battlefield NIGDY taki nie miał być.

04.09.2026 21:49
1.4
odpowiedz
ultraSsak
40
Pretorianin

EDIT:
Jednak już nie da się grać z Linuxa.

08.09.2026 21:24
1.5
odpowiedz
nocny_napoleon
48
Centurion

ultraSsak i bardzo dobrze, za to gra się wyśmienicie na Windowsie

08.09.2026 22:47
1.6
odpowiedz
ultraSsak
40
Pretorianin

nocny_napoleon widziałem, wyśmienicie cziterzy śmigają :)

09.09.2026 21:48
1.7
odpowiedz
nocny_napoleon
48
Centurion

ultraSsak na razie nie spotkałem ani jednego.

21.08.2026 21:29
VoidCosmonaut
2
odpowiedz
1 odpowiedź
VoidCosmonaut
9
Konsul

Po godzinie bety gry refund. Zwykły milsim jak Arma czy Squad. Słaba grafika, powolne tempo, drewniane poruszanie się i pełno kamperstwa. Nie polecam.

08.09.2026 21:23
2.1
1
odpowiedz
nocny_napoleon
48
Centurion

VoidCosmonaut Wymieniłeś same plusy :)

06.09.2026 15:51
3
1
odpowiedz
1 odpowiedź
Wokulski
4
Legionista

Gra jest naprawde wyśmienita. Powolna gra, drewniane poruszanie sie, przyzwoita grafika - same plusy.
Jest szybsza niż Squad.
Wymusza na graczu granie zespołowe.
Pomysł zakupu ekwipunku przed kazdym wyruszeniem w drogę jest naprawde świetnym pomysłem.
Zakupilem w preorderze i czekam na premierę.

08.09.2026 21:22
3.1
1
odpowiedz
nocny_napoleon
48
Centurion

Wokulski łap plusa. Wymusi na amebach z Battlefielda myślenia :)

09.09.2026 09:23
4
odpowiedz
baal-na-bor
3
Legionista

Jak na wczesną betę to gra się bardzo dobrze. Podoba mi się elastyczny system progresji oraz perki dla pilotów i kierowców. Mam nadzieje że twórcy nie pójdą w agresywną monetyzację i gra będzie się stopniowo rozwijać.

14.09.2026 11:47
NewGravedigger
5
odpowiedz
1 odpowiedź
NewGravedigger
211
spokooj grabarza

Czy ktoś mógłby pokusić się o opisanie przykładowej rozgrywki? PIerwsze filmy wskazywały na konkurenta bfa, a teraz czytam skrawki tego, że wszystko opiera się o mechanizmy znane z hell let lose. To jak to jest.

16.09.2026 12:37
Zalewany
5.1
odpowiedz
Zalewany
107
Konsul

NewGravedigger Na początku meczu każdy biegnie do handlarza bronią, dobiera sobie sprzęt po czym cały tłum wali na parking dla samochodów i jedzie do okręgu wskazanego na mapie. Można też się tam wybrać helikopterem. Punkt jest oddalony kilometry od spawnu więc sam dojazd na front zajmuje z kilka minut. Na miejscu każdy biega za małym kółeczkiem, gdzie dostaje się więcej kasy i nabija punkty dla frakcji. Ogółem to każdy obkichany stratą kasy i ludzie w większości campią. Ci z lepszym sprzętem bezkarnie rushują bo ciężko ich zabić z racji lepszego armora, który sobie odblokowali. Obok tego jest masa snajperów, którzy siedzą gdzieś na obrzeżach. Gra jest powolna i przypomina coś co miało być bardziej zręcznościową strzelanką, ale po mechanikach, poruszaniu się i ekwipunku widać silną inspirację jakimś Tarkovem czy Squadem. Trochę taka gra dla nikogo. Zgon jak nikt nas nie podniesie oznacza zasuwanie całą mapę od nowa albo teleport do wozu dowodzenia, który po użyciu ma cooldown kilkuminutowy. Ogólnie osobiście to nie wiem dla kogo jest ta gra. Są wielkie mapy i 100 graczy, ale kompletnie tego nie czuć. Przez cały mecz może jest wykorzystane 10% terenu. Reszta to nieużytki. Za pełną cenę nie ma co kupować, lepiej poczekać na jakieś promo i śledzić w jakim kierunku to pójdzie. Tak to odczucia jakbym wybrał się na strzelankę ASG. Niby spoko, ale coś tu grubo nie gra z tempem i tym czym ta gra chce być, a czym jest ostatecznie.

Aha no i należy pamiętać, że każda broń z osobna i sprzęt wymaga odblokowania za exp, a następnie za pieniądze. I to samo tyczy się magazynków, celowników, które też trzeba odblokować i można wziąć tylko tyle ile mamy miejsca w plecaku. Jak dokopałem się do Glocka to się okazało, że nie mogę go używać bo nie mam odblokowanego maga. Także płacimy przy unlocku i każdorazowo ilekroć kompletujemy się na początku gry albo po zgonie. Jak giniemy to oczywiście wszystko trzeba kupować od nowa.

post wyedytowany przez Zalewany 2026-09-16 12:42:14
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl