Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: W The Blood of Dawnwalker gracz musi liczyć się z typowo wampirzą słabością, która znacznie utrudni osiągnięcie „legendarnego wyczynu” na początku gry

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
18.08.2026 08:27
Sepecha
1
odpowiedz
Sepecha
4
Chorąży

Zacieram rączki na tę produkcję. Niewykluczone, że kupię dość szybko, choć na pewno nie na premierę, z oczywistych względów.

18.08.2026 08:47
Haziii
2
odpowiedz
Haziii
42
Pretorianin

Mnie odpycha mechanika czasu, lubię explorować teren a nie że muszę iść zrobić zadanie bo inaczej gamę over

18.08.2026 09:07
Diabeł z Caroc
3
odpowiedz
Diabeł z Caroc
16
Pretorianin

Czyli gra będzie popychać do grania nocą? Kontrowersyjne rozwiązanie. Po pierwsze to muszą zrobić dobre oświetlenie, bo jeżeli noce będą jak w Kingdom Come albo G:Remake to bez sensu. Przydałoby się nocne życie, rynki z pijaczkami, potańcówki - jeżeli NPC będą spać to średnie rozwiązanie. No i jakoś nie przychodzi mi na myśl gra, w której lepiej grało mi się nocą - nawet w Dragons Dogmie eksplorowałem w nocy ze 2 razy, głównie dlatego, że się zapomniałem i nadszedł wieczór.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl