Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: W Polsce widać to już od Krupówek po sale weselne. AI schodzi z internetu do realnego życia

Forum Technologiczne
Dodaj komentarz
21.08.2026 14:15
1
2
odpowiedz
kaagular
101
Generał

No okej ale czym się różni "AI slop" od "human slop"? Przecież totalnie badziewne pamiątki "z chin" są obecne od dawien dawna. Magnes z obrazkiem robionym w paincie poprzez sklejenie trzech niepowiązanych ze sobą obrazów i to w dodatku krzywo to standard od kiedy pewnie paint istnieje. Imo "Ai slopy" są lepsze od tego co było - przynajmniej jest wesoło, a nie tylko brzydko xd

21.08.2026 14:29
2
1
odpowiedz
toyminator
103
Senator

A i tak ludzie takie gówno kupują. Sam jak jestem na wakacjach, to kupuję jakiś szmelc, ale staram się wybrać coś lepszego. Np coś wystruganego z drewna albo szkła, bo wiem że włożono w to jakąś prace. Swojego czasu zbierałem żołnierzyki z metalu. Teraz jakieś ciekawe otwieracze do piwka. Ale jak patrzę co ludzie kupują, i co jest na sporej ilości stoisk, to się załamuję, że zasoby idą na takie coś. Ale kto co lubi.

post wyedytowany przez toyminator 2026-08-21 14:30:33
Forum Forum Technologiczne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl