Komentarze do wiadomości: W nowej wersji Diablo 4 naciskanie przycisków jest opcjonalne, dzięki czemu możesz zrobić wszystko, nawet będąc AFK

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
21.12.2025 12:03
Notanac
1
odpowiedz
Notanac
6
Chorąży

Nic tak nie satysfakcjonuje w grze HnS za 300zł, jak przejście endgame'u w dwa wieczory <emotka_clowna>

21.12.2025 12:08
DocHary
2
odpowiedz
1 odpowiedź
DocHary
84
Unclean One

Ostatnio ciągle widzę nagłówki, że D4 się poprawiło, a gracze chwalą. Rozumiem, że chwalą ci sami, co korzystają z tego builda. Jeśli tego nie znerfią, to ja nie widzę nadziei dla tej gry.

post wyedytowany przez DocHary 2025-12-21 13:51:19
21.12.2025 12:47
SpoconaZofia
2.1
SpoconaZofia
92
Legend

Miej własny rozum i nie wierz większości nagłówkom, których czytasz. Najczęściej takie informacje powielane są od jednej osoby i powtarzane w nieskończoność. Dziennikarstwo obecnie to jest ściek na każdej płaszczyźnie sport, gaming dosłownie wszystko.

21.12.2025 12:16
3
odpowiedz
MewsoNs
81
Generał

To chyba najbardziej żenujący artykuł jaki przeczytałem na tej stronie i do tego w tak prostacki sposób promujący kupno dodatku. No naprawdę... stać was na więcej.

Ps. Taka promocja to mnie osobiście totalnie zniechęca, bo jaki jest sens, gry jak tym buildem chyba zrobili najbardziej absurdalną rzecz jaką była w historii diablo, a spłycenie rozgrywki nigdy nie bylo większe...

post wyedytowany przez MewsoNs 2025-12-21 12:18:39
21.12.2025 12:51
BloodPrince
4
odpowiedz
BloodPrince
187
Senator

Podobny build można zrobić w Path of Exile, więc jeśli ktoś lubi taki styl gry to nie widzę powodów, żeby mu tego zabraniać.
Paladyn ma chyba najwięcej możliwości budowania postaci, więc jeśli tak będą wyglądać zmiany w drzewkach innych klas to dodatek zapowiada się bardzo fajnie.

21.12.2025 13:50
5
odpowiedz
Arturo1973
82
Konsul

Kiedyś, gdy ukazało się Diablo 2, paladyn pod ciernie był niesamowicie mocny.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl