Nic tak nie satysfakcjonuje w grze HnS za 300zł, jak przejście endgame'u w dwa wieczory <emotka_clowna>
Ostatnio ciągle widzę nagłówki, że D4 się poprawiło, a gracze chwalą. Rozumiem, że chwalą ci sami, co korzystają z tego builda. Jeśli tego nie znerfią, to ja nie widzę nadziei dla tej gry.
To chyba najbardziej żenujący artykuł jaki przeczytałem na tej stronie i do tego w tak prostacki sposób promujący kupno dodatku. No naprawdę... stać was na więcej.
Ps. Taka promocja to mnie osobiście totalnie zniechęca, bo jaki jest sens, gry jak tym buildem chyba zrobili najbardziej absurdalną rzecz jaką była w historii diablo, a spłycenie rozgrywki nigdy nie bylo większe...
Nagrają się tym paladynem, potem pójdą bić Margita w elden ringu i będą narzekać, że gra trudna :(
To przeczytaj artykuł o gościu, co policzył drzewa w Skyrimie.
Czasem mam wrażenie, że przesiaduję na jakimś blogu, a nie portalu informacyjnym
Podobny build można zrobić w Path of Exile, więc jeśli ktoś lubi taki styl gry to nie widzę powodów, żeby mu tego zabraniać.
Paladyn ma chyba najwięcej możliwości budowania postaci, więc jeśli tak będą wyglądać zmiany w drzewkach innych klas to dodatek zapowiada się bardzo fajnie.
W Warhammer 40,000 Inquisitor - Martyr również taki jest - aura stopienia czy jakoś tak. Moby giną z faktu samego zbliżenia się do gracza.
Kiedyś, gdy ukazało się Diablo 2, paladyn pod ciernie był niesamowicie mocny.
Było w D2, było w D3, było w wielu innych back&slashach. Nic nowego.
Do autora: "tudzież" nie jest synonimem "czy też", lecz oznacza "oraz" więc zostało użyte w artykule nieprawidłowo - mało kto gra jednocześnie na myszy i padzie
A ja wam powiem, że przy takiej ilości gier i dość ubogim czasie na ich konsumpcje to preferuje casulowy styl D4 nad PoE.
I poza tym, ja np. totalnie olewam rankingi i ogrywam grę na takim buildzie jaki preferuje i takim jaki sprawa mi fun (niekoniecznie najmocniejszym, a nawet jakimś słabszym).
Także spinacze ???, każdy wybiera i głosuje swoim portfelem, a uwierzcie, że jest miejsce na kilka tytułów w podobnych gatunkach.
Przecież w Diablo 2 dało się zrobić coś dokładnie takiego. Build nazywał się "tesladin" i był mało popularny ponieważ wymagał piekielnie drogiego ekwipunku żeby być naprawdę skutecznym.
https://www.youtube.com/watch?v=pnzrI16xh3U
Tymczasem Righteous Fire Chieftain w POE: am I a joke to you?
Oj tam oj tam, na Udręce 4 jak się sciągnie build z maxrolla z tieru S, praktycznie na każdą klase postaci coś mozna znależć, to robiąc wszystko poza dołami w swiecie gry, wszystko jest na hita praktycznie, poza uber bossami, jedynie można sobie robić rangi wyżej w dołach i tam na najwyższych może być jakieś wyzwanie.
Nie to że bronie tej gry, ale żeby się odmużdzyć to dalej fajna siekanka.