Komentarze do wiadomości: W kolejnej aktualizacji Crimson Desert spełni liczne prośby fanów, jest tylko jeden haczyk: czas oczekiwania

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
21.04.2026 15:12
1
odpowiedz
krzysztofk260267
6
Chorąży

,,brak nowej aktualizacji Crimson Desert rozczarował fanów” przecież to produkt skończony jak można mieć takie pretensje? Zapewne to jakieś trzyletnie bejbuki które są rozczarowane swoimi narodzinami

21.04.2026 18:43
Szlugi12
2
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
Szlugi12
132
BABYMETAL

I jednak się ugięli z poziomem trudności, szkoda.

21.04.2026 18:48
Bukary
2.1
1
odpowiedz
Bukary
247
Legend

Przecież nadal możesz grać na tym poziomie trudności, który jest od początku...

21.04.2026 22:38
2.2
odpowiedz
TobiAlex
225
Legend

Szlugi12 A w czym masz problem? Graj na takim jaki ci odpowiada a innym daj grać na takim jaki im odpowiada. Wybór poziomu trudności powinien być zawsze, czy się to komuś podoba czy nie. A nie narzucanie komuś odgónie pewnych rzeczy i płacz krzyczków typu kiszak i jego banda owieczek

21.04.2026 19:33
Valthiar
3
1
odpowiedz
7 odpowiedzi
Valthiar
48
Pretorianin

Jeżeli to zapowiadane obniżenie poziomu trudności będzie dotyczyć również walk z bossami to chyba kupię. Nie lubię się męczyć z jednym wrogiem przez pół godziny ale jak skrócą ten czas do nie więcej niż 5 minut to mogę firmie Pearl Abyss przekazać trochę kasy. Kilku moich znajomych myśli podobnie więc nie wiem czemu w ogóle powstają te gry typu soulslike skoro twórcy tracą wtedy wielu potencjalnych klientów. Gdy w Elden Ring wprowadzą tryb fabularny (co na pewno nastąpi niedługo) to też chętnie zagram.

21.04.2026 22:40
3.1
odpowiedz
TobiAlex
225
Legend

Valthiar Zgadzam się w 100% Jestem ciekaw o ile zwiększyłaby się sprzedasz tego typu gier gdyby był łatwiejszy poziom trudności. Wiesz, czy to męka to już kwiesta dyskusyjna - dla mnie to jest po prostu szanowanie czasu gracza

21.04.2026 22:55
3.2
1
odpowiedz
Kuba_3
209
Generał

Dokładnie tak samo myślę, ja w gry które nie oferują wyboru poziomu trudności a generalnie są znane z tego, że do jednego bossa trzeba podchodzić po 20 razy w ogóle nie gram.

22.04.2026 01:17
3.3
1
odpowiedz
krzysztofk260267
6
Chorąży

Valthiar też jestem zdania że powinienem  siedzieć w bazie i boss sam powinien się poddać…nie marnujmy czasu w grze grając

22.04.2026 09:48
Adriiano93
3.4
1
odpowiedz
Adriiano93
50
Pretorianin

krzysztofk260267 Gracze chcą mieć wybór jak będą grać żeby czerpać przyjemność. Gdzie masz problem z wyborem... własnym wyborem poziomu trudności? Chcesz męczyć się tydzień z ubiciem jakiegoś NPC'a, miej taką możliwość. Ci powyżej chcą pierdnąć na bosa pokonując go i iść dalej, niech też taką możliwość mają. Kim Ty jesteś żeby im mówić że mają się męczyć zamiast czerpać przyjemność. Wystarczy że w realu trzeba się użerać z takimi jak ty.... a ubić jak tego NPC'a nie wolno.

22.04.2026 11:52
Bukary
3.5
odpowiedz
Bukary
247
Legend

Gdy w Elden Ring wprowadzą tryb fabularny (co na pewno nastąpi niedługo) to też chętnie zagram.

Co to znaczy "tryb fabularny" w "Elden Ring"?

22.04.2026 11:53
3.6
1
odpowiedz
Asmodeus
55
Senator

Co to znaczy "tryb fabularny" w "Elden Ring"?

Zero przeciwnikow, tylko znajdzki. Ew w grze otwiera sie okienko z longplayem z youtube'a.

22.04.2026 19:35
JeicamPL
3.7
odpowiedz
JeicamPL
98
This Unit have a Soul

Adriiano93 gracze mają wybór jak grać i w co grać = nie podoba się wizja twórców to nie kupować :D A nie jakieś fomo typu "dajcie poziom trudności do Elden Ring, bo ja tak chcę, bo nie mogę być częścią mody na From Software!"

post wyedytowany przez JeicamPL 2026-04-22 19:36:10
22.04.2026 11:49
4
1
odpowiedz
AliGG95
4
Junior

Valthiar I jak zwykle dadgamer się zesral bo jak gra nie chce się do niego dostosować... Jak chcecie tryby fabularne, to nie musicie grać, nawet kupować nie musicie, zawsze ktoś dla was zrobi ładny filmik nt waszej kochanej fabulki, a spójność expierencu i designu w grach, które stawiają na wyzwanie zostawcie normalnym graczom. Elden ring i tryb fabularny, tu się kurde uśmiałem, bo przecież każda gra Miyazakiego taki ma... A nie czekaj XD Dobrze ze są jeszcze takie studia które rozumieją podstawowy sens gier, a nie robienie z nich interaktywnych filmów, dla tatusiow i innych lebieg, żeby mogli zapomnieć o swoim marnym życiu bez pasji i zainteresowań.

22.04.2026 13:59
5
odpowiedz
Znaczy
19
Centurion

Mam nadzieję, że np ponowne pojawianie się wrogów będzie opcjonalne. Nie jestem pewien, czy mi sie będzie chciało ich ciagle ubijać.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl