,,brak nowej aktualizacji Crimson Desert rozczarował fanów” przecież to produkt skończony jak można mieć takie pretensje? Zapewne to jakieś trzyletnie bejbuki które są rozczarowane swoimi narodzinami
Przecież nadal możesz grać na tym poziomie trudności, który jest od początku...
Jeżeli to zapowiadane obniżenie poziomu trudności będzie dotyczyć również walk z bossami to chyba kupię. Nie lubię się męczyć z jednym wrogiem przez pół godziny ale jak skrócą ten czas do nie więcej niż 5 minut to mogę firmie Pearl Abyss przekazać trochę kasy. Kilku moich znajomych myśli podobnie więc nie wiem czemu w ogóle powstają te gry typu soulslike skoro twórcy tracą wtedy wielu potencjalnych klientów. Gdy w Elden Ring wprowadzą tryb fabularny (co na pewno nastąpi niedługo) to też chętnie zagram.
Dokładnie tak samo myślę, ja w gry które nie oferują wyboru poziomu trudności a generalnie są znane z tego, że do jednego bossa trzeba podchodzić po 20 razy w ogóle nie gram.
Gdy w Elden Ring wprowadzą tryb fabularny (co na pewno nastąpi niedługo) to też chętnie zagram.
Co to znaczy "tryb fabularny" w "Elden Ring"?
Co to znaczy "tryb fabularny" w "Elden Ring"?
Zero przeciwnikow, tylko znajdzki. Ew w grze otwiera sie okienko z longplayem z youtube'a.
Mam nadzieję, że np ponowne pojawianie się wrogów będzie opcjonalne. Nie jestem pewien, czy mi sie będzie chciało ich ciagle ubijać.