"oddano hołd.." - te nowe pokolenia nie zasługują na przetrwanie i nie przetrwają....
Chcesz powiedzieć, że zachowania npc i ich warunki działają prawidłowo? Nie ma już dziwnych sytuacji, gdzie atakuje Cię pół obozu za nic itp.?

Prosze zwrócić na nogi podczas biegu, wszystko rozmyte jak cholera.
Via Tenor
Dziwne że jeszcze nikt się tutaj nie zesrał, że walą "spojlerami"... A bonus fajny, podoba mi się, jednak Yen wykończyła Geralta.
Ja proponuje dostać sie pokoju Gomeza gdzie również jest balia z wodą i jego kobietą w środku,.
Tam obrobiłem jedną skrzynię tą na przodzie łózka w drugiej jest najlepsza zbroja w grze ale klucze ma Gomez co gorsza mistrzowska kieszeń nie zbytnio pomaga bo jeszcze zręczność musi być wysoka mam teraz 41 wtedy jak byłem w tym pokoju miałem 31 od tamtej pory Gomez jak
mnie widzi wyciąga miecz i mówi ,,mam cię dosyć”😁
Via Tenor
Teraz mi przyszło na myśl że gdybym miał jakiś udział w tworzeniu Gothic Remake, to bym gdzieś umieścił upamiętniający największego bohatera pobocznego serii Gothic znanego jako Billy Herrington.
Taki kamień na jakimś cmentarzysku, albo gdzieś sprytnie ukryty w lesie czy górach z inicjałami B.H. 02.03