AI przejęło pomoce techniczne, a pani które mi w piekarni sprzedaję bułki chyba się wczoraj dowiedziała o AI, bo mówi, że wszyscy stracimy przez to pracę.
PS To tylko anegdota, prawdziwa, ale nie bierzcie tego na serio.
AI w przypadku infolinii to totalny dramat i wie to każdy który musiał z tego korzystać. Niestety coraz więcej firm decyduje się na takie rozwiązani i finalnie użytkownicy, którzy mają jakiś problem, zwyczajnie z nim zostają, choćby była to najprostsza możliwa rzecz do ogarnięcia.
Ale to żadne AI tylko marketingowy bełkot. To po prostu stary asysten i tyle. Śmieszy mnie to na siłę wciskanie wszędzie tego AI. Do prawdziwego AI to nawet my nie mamy dostępu.
Nikt ogarnięty z olejem w głowie nie używa Discorda bo to chłam pożerający zasoby jak dziki, istny bloatware.
Na początku był to dobry soft, ale właścicielowi odbiła sodówka.
Może i na początku Discord był lepsze od TSa ale to TS jest znów nad Discordem, bo jest lekki, szybki a nie ociężałym molochem.
Może i na początku Discord był lepsze od TSa ale to TS jest znów nad Discordem, bo jest lekki, szybki a nie ociężałym molochem.
I twierdza tak wszyscy twoi kumple z kafeiki internetowej pomiedzy partiami w CS 1.6?
Dokładnie, co to nitroshop? Używam tylko i wyłącznie w celach komunikacyjnych.
Masz rację. Discord jest ostatnio zbyt skomplikowany i mniej wygodny. Niektórzy już zapomnieli, że prostota czasami jest potrzebna do codzienne życie.
Nitroshop to taki odpowiednik PREMIUM dla Discord. Płacisz za więcej opcji i emoitki. :>
No spoko, ale nie korzystam ze zbędnych bajerów za paywallem. Na co to komu.
No niestety, disocrd na chwilę obecną nie posiada supportu, tylko jakieś śmieszne AI które odpisują tą samą regułkę... Porażka. Skiny chcą sprzedawać a jednej prawdziwej osoby do supportu nie mogą przyjąć? ?? Dobra cebula
Kto. w ogóle z tego shitu korzysta poza firmami próbującymi wypromować swoje marne gierki i gówniarzy nie mających zainteresowań.
jak by tylko na rynku istniala jakakolwiek alternatywa do discorda, ale no nie ma. Ts przez 20 lat nie wykombinowal chatu tekstowego bez wejscia na kanal i nie działającego jak archaiczny IRC
Przecież jest, teamspeak 6. Tylko co to zmienia skoro wszyscy już na discordzie siedzą.
Doczytałem też, że teamspeak jest płatny (a jak próbowałem poszukać coś więcej o licencjach to utknąłem na koniecznym kontakcie z supportem (takie np licencje na 50+ osób)). Więc niestety jeszcze wiele lat przed nimi
Mozna używać za darmo. Mozesz używać za darmo publicznych serwerów i tam tworzyć swoje grupy znajomych. O ile nic się nie zmieniło od starej wersji to Za postawienie całkowicie swojego serwera płacisz za licencję po przekroczeniu 32 slotów. Slotów nie osób, więc raczej ciężko to przekroczyć. Serwery powyżej tej liczby i tak płacą na discordzie za ulepszenia serwera które tutaj są za darmo.
Ale od razu mowę że nie zachęcam, oni chyba sami nie wierzą w sukces tej aplikacji bo tak wolno ją rozwijaja
a okej, czyli że użytkownikow do chatu itd może być dużo, ale naraz na voice kanale 32 osoby mogą wjechać?