Dlatego jesteś zerem jeśli dajesz pieniądze tym klaunom, nawet jeśli zarabiasz 20k miesięcznie i cie stać
Cudze krytykujecie, swojego nie znacie - ja zostałem ukarany na forum gola za Arkadikussa, za wpis o treści; Był tutaj w komentarzach post z linkiem do filmu Arkadikussa, co się z nim stało? Troche podobny przypadek ukarania bez zwrócenia uwagi na kontekst czy sens, czyli działanie bota albo moderatora z obsesją ;))
Mi kasowali komentarze, gdy zwracałem uwagę, że osoba o której piszą w artykule jest facetem, a nie kobietą xD
Całe boty EA, możesz używać nicku, ale nie możesz go napisać i wyszukać
Via Tenor
Kiedys mozna bylo powiedziec wszystko i nikogo to a teraz wystarczy jedno glupie slowo i nagle wszystkim odbija. Ludzie...
Ostatnio chciałem wygenerować jeden obrazek na urodziny bo mi się nie chciało robić samemu i nie zrozumiał sarkazmu i też mnie postraszył policją że jak tak będą pisał to mogę mieć problemy.
Dziwne czasy. Nie wolno na jutubie mowic slow takich jak zabojstwo, morderstwo, zyd, izrael, samobojstwo, ostatnio ogladalem wywiad, gdzie wypikano wszystkie wariacje slowa broń, jezeli dotyczyly broni, ale juz np bronic sie jest dozwolone.
Czarny, nigeria czy niger, za to rowniez jutub sie czepia. Po prostu chore. W mediach społecznościowych rowniez ludzie ratuja sie kwiatkami typu "pijany zab*l matke noż*m". Zeby tylko algorytm nie wylapal slow kluczy za ktore leca kary. I w imie czego to?
Też tego kompletnie nie rozumiem. To jest najbardziej powalona opcja na YT. Z tych słów co wymieniłeś jednemu gościowi jak oglądałem jego filmik to wypikowało słowo, np. wojna.
To jest tak nieziemski idiotyzm, też ostatnio zwróciłem na to uwagę i się zastanawiałem o co chodzi.
Youtube zrobił się wręcz żałosny i tyle, zaczął naśladować tik toka i tak się skończyło...