Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do opinii: Tydzień bez PlayStation nie wystarczy, jeśli następnego dnia gracze znów otworzą portfele w PS Store

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
21.08.2026 14:28
VoidCosmonaut
1
odpowiedz
VoidCosmonaut
9
Pretorianin

Przecież ta akcja to komedia. Zrobią coś żeby się poczuć moralnie więksi, i że w ogóle coś znaczą, a potem kupią GTA deluxe w preorderze w wersji cyfrowej (większość już pewnie kupiła) i zapomną. Ja po prostu nie kupię już żadnej gry na PS5 Pro, które posiadam i będę grał już tylko na PC.

21.08.2026 14:51
1.1
odpowiedz
Sebcza_k
46
Generał

VoidCosmonaut Nie ma deluxe tylko Ultimate :)

Też mnie śmeieszy ta akcja i ja nic nie zamierzam robić tylko giercuje jak dawniej :)

21.08.2026 14:57
Racja
2
odpowiedz
Racja
16
Generał

Moment w którym kupię GTA vi w wersji ultimate na ps5 będzie ekscytujący.

21.08.2026 14:59
Ergo
3
odpowiedz
Ergo
107
Senator

Ta akcja jest bez sensu. Sens by miał bojkot w postaci nie kupowania Wolverine. To by było coś, ale na taką akcje nie ma co liczyć.

21.08.2026 15:01
4
odpowiedz
margrabina
160
Pretorianin

Ja proponuję protest od 19 listopada, przez tydzień nie gramy w nic, a najlepiej jak potrwa do końca roku. A już najlepszą formą protestu byłoby nie kupować wcale nigdy i przenigdy od Sony GTA 6 .

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl