Gra została zjebana, mi wywala się zaraz po próbie zalogowania. Więc nawet nie zacząłem. Mam tę grę od roku i pierwszy raz tak spierdolili grę że leży. Jak oni to testują zanim wypuszczą? I jeszcze namieszali z tym darmowym weekendem, hołota zapchała serwery. Streamerzy na Twitch którzy nigdy w to nie grali, nagle poczuli miętę do PoE2. Dno i dwa metry mułu.
Jak gra może mieć problemy z serwerami jak ilość graczy nie zbliżyła się do tej z premiery.
Zawsze robią ten błąd, że dają nowe ligi i takie rzeczy w piątek wieczorem, gdy największy ruch. Blizzard przynajmniej uruchamia swoje sezony we wtorki.
Zawsze robią ten błąd, że dają nowe ligi i takie rzeczy w piątek wieczorem, gdy największy ruch. Blizzard przynajmniej uruchamia swoje sezony we wtorki.
I o dziwo nawet w premierę u nas, w piątek rano długo mieliło przy logowaniu ^^
Dwa słowa "tryb offline". Wystarczy mieć to w grze i nie ma problemów z serwerami.
Na szczęście nie jest to 1999 i nikt nie chce trybu offline oprócz konsolowcow, a to nie ludzie. Wyobraź sobie, że niektórzy grają że znajomymi, bo nie są nie do zniesienia poza gra i mogą ich mieć.
Na szczęście nie jest to 1999 i nikt nie chce trybu offline oprócz konsolowcow, a to nie ludzie. Wyobraź sobie, że niektórzy grają że znajomymi, bo nie są nie do zniesienia poza gra i mogą ich mieć.
Widzisz to nie 1999, tylko 2025 a ludzie nadal czytać ze zrozumieniem nie potrafią, koleś napisał "tryb offline", a nie że gra powinna być wyłącznie offline, cała reszta twojego wywodu to zwykłe brednie.
Skąd w ogóle to info? Grałem na sam launch 0.4.0, 5 minut przed startem byłem w kolejce z 21 tyś graczy przede mną a zalogowałem się po kilku minutach. Zero lagów, zero DC, śmiga przez ten cały czas bez problemów. Serwer EU
Serwery były off jakieś 40-50min z piątku na sobotę między godziną 3 a 4 rano, bo na szybko wygrywali dodatkowy patch i to wszystko jeśli chodzi o "problemy". Poziom artykułu jak zawsze.