To nie jest otwarty świat, gdyż jest on podzielony na huby, nie jest też tak piękny i szczegółowy, gdyż jest on płaski i mocno pusty, wygląda tak, jakby przez te prawie 400 lat nic się w Japonii nie zmieniło.
Czyli nie "oszukali" tylko "sprytnie zaprojektowali świat". Te klikbajty sprawiły, że po 15 latach usunałem ten portal z listy ulubionych i szukam informacji na temat gier na youtube lub po angielsku. Dziwi mnie to, przecież np. na gamespot tytuły są normalne, ale widocznie dla Was klikalność jest ważniejsza niż "misja". A tą misją nie stało się informowanie o grach tylko zwiększenie klikalności... a idźcie w du...e
Też te tytuły nagłówków obrażają moją inteligencje, jakby były kierowane do pudelkowiczów i widzów dlaczego ja. Ale o co by im nie chodziło to gra ma idealną wielkość świata, jest świetnie wyważony nie męczy skalom i zapiera dech urokliwymi pejzażami. Długość też jest super - mi wymaksowanie zajęło 50 h, polecam każdemu to gra dla której warto wejść w posiadanie PS5.
Podobą mi się tutaj tytuły newsów. Mało clicbaitów, od razu można się domyśleć o czym będzie wpis. Miła odskocznia od "innego" portalu.
Właśnie dokładnie tak samo jak twój. Myślisz, że jak coś było dla ciebie nudne, to też jest dla wszystkich? Najwyżej było nudne dla ciebie. Niezły narcyzm. To tylko twoja opinia, nie fakt, nie każdy ma taki sam odbiór i to jest fakt.