Na szczęście ja od dłuższego czasu nie gram w gry na premierę. Jeśli twórcy tego nie naprawią to zrobi to jakiś mod. Polecam granie w gry jak są już tanie, w pełni spatchowane i z wszystkimi DLC
Nie trzeba się ustawiać pod żadnym kątem, wystarczy nacelować z pomocą LB1 (nie wiem jak jest na K+M) i można bez problemu podnieść pożądany przedmiot. Tak samo możemy nacelować na danego NPC-a i właśnie z nim pogadać.
Granie w gry na premierę po prostu się nie opłaca w dzisiejszych czasach
O nie gra w której trzeba wciskać więcej niż trzy przyciski #piekłograczy
Do tego z paskudnym lagiem w sterowaniu.
Porównanie do rowerka a ja porównam do samochodu. Co by było gdybyś w każdym samochodzie pozmieniał układ pedałów i biegów ?
Idzie się przyzwyczaić ale do komfortowego grania na pc potrzebna by była dodatkowa para rąk :)
To tylko pokazuje, że większość graczy wychowanych na samograjach Sony i soulsach gdzie jest blok, unik, atak po prostu sobie nie radzi, gdy gra wymaga odrobinę więcej.
Bardziej skomplikowany interfejs jest zły!!.....
Problem jest taki, że ten tytuł ma wyższy próg wejścia co przy AAA i skali osób, która w to zagra, znacząca cześć uzna, że sterowanie jest "do dupy" i nie poświęci się aby się do tego przyzwyczaić.
Po 10 h gry nie mam z tym problemu i od samego początku nie uważam, że jest to tak skomplikowane.
No ale cóż takie czasy.....
Po kilku godzinach gra mi siadła i śmigam aż miło, do sterowania można się przyzwyczaić. polecam grę.
Twórcy gier to też nie są zbytnio inteligentni bo wydaje mi się, że całkowite wywalenie Rockstar na RDR2 w wersji konsolowej bierze się stąd, że oni mają dokładne statystyki i wiedzą, że grę na konsolach mało kto przeszedł i wytrwał nawet do połowy, a bierze się to stąd, że niedzielni gracze i dzieciaku to już na starcie porzucili grę właśnie przez sterowanie więc tutaj może być podobnie:
Na tem moment powyższa produkcja przy Death Stranding 2 wypada bardzo blado, pograłem trochę wczoraj zatrzymalem
sie w karczmie na siłowamiu ze strażnikiem i dalem sobie spokój.
Nie tyle co silny, ty jako gracz musisz wciskać X żeby pieści były w polowie czerwone i białe i co jakiś czas pojawia sie kółko z małym też białym miejscem na które musisz trafić przyciskiem A i wtedy zyskujesz przewagę tylko żeby go pokonać musisz tak trafić ze 4-5 razy, a on cie rozłoży po dwóch takich nieudanych próbach trafienia przyciskiem A w ten biały punkt w kółku.