Fajnie jak ludzie piszo, że The Crew Ubifest jest świetne, kolorki, furki, mapa (wręcz nokautuje Horizony) tylko model jest jest "takise" ale to detal xD xD. Dali teraz do ps plusa test drive solara i właśnie ten detal uniemożliwiał mi grę... Myślę "ok, często domyślnie suwaki w opcjach sterowania ustawiał debil" ale widocznie debile akurat miały wolne w pracy jak wypadł dzień implementacji suwaków w opcjach. A szkoda. Wszystkie Gridy ulepiłem od nowa do świetnego działania na padzie (a codemasters chyba specjalnie chowało różne suwaki w baaaardzo dziwnych miejscach) , Dirt Rally 2 też był super plastyczny (ilu ja debili się naczytałem, że albo kiera albo elo). Nad P. Cars 2 stałem z batem prawie 2 dni... Najpierw martwe strefy, linearność, zakresy triggerów itp. a to tylko ogólne parametry dla gry. Potem wiadomo, setupy dla aut. Honor nigdy mi nie pozawalał na włączenie asyst (hatfu!) poza słabym ABSem. Kamera inna niż z kokpitu to herezja (do ciebie mówię gt7 z regulacją fotela po 3mm w każdym kierunku...). Potem odkryłem, że dużo fur z gt3 ma użyteczny Motec w kierownicy który WIDAĆ WYRAŹNIE, NIE KŁAMIE I DZIAŁA a w R8 LMS I 911 RSR można nawet przełączać się między ekranami i spokojnie wyłączyć cały hud w grze (różne temperatury, czasy okrążeń, pozycję aktualną). Ehhh ty byli czasy...