W lato gracze są na wakacjach, a wrzesień to wydaje się fajny okres „back to school”. Jednak może być różnie. Mogą wpaść na pomysł, żeby wydać za dwa, trzy miesiące.
Ile wy macie lat?
Maj, Czerwiec, Lipiec, Sierpień, Wrzesień, Październik, Listopad... trafiłem? Przecież może być różnie.
Ja mam jedną pewną poszlakę, że dodatek wyjdzie i nawet wiem w jakim okresie ale nie podam tej banalnej poszlaki bo zaraz te wszystkie gnojki jak ten z tego artykuły to podłapią i zaczną na podstawie tego tropu tworzyć kolejne tysiące idiotycznych domysłów, a już w zeszłym roku Redzi dali sygnał kiedy można się spodziewać dodatku.
Jesli to faktycznie istnieje i wyjdzie jesienia to jak dla mnie moga sobie dalej opozniac GTA6
Najpewniej to żadnego trzeciego dodatku nie będzie, sensacja się w necie klika, więc ktoś sobie to ubzdurał.
Rozmowy o jednorożcu - nikt nie widział, ale newsów już tuzin xd
Takim "analitykiem" jak ten pan to każdy może sobie być i to codziennie w przypadku każdej gry. Jutro ten sam analityk powie, że dodatek do Wiedźmina 3 wyjdzie jednak po premierze GTA 6 bo będzie to lepszy okres. Do tego ciągle powtarzające się słowa: "być może, mogą, możliwe, może". Już tyle czasu było pisane o tym dodatku do Wiedźmina, że już prawie nawet w niego nie wie wierzę, że on naprawdę wyjdzie.