Rozmowy o jednorożcu - nikt nie widział, ale newsów już tuzin xd
Najpewniej to żadnego trzeciego dodatku nie będzie, sensacja się w necie klika, więc ktoś sobie to ubzdurał.
W lato gracze są na wakacjach, a wrzesień to wydaje się fajny okres „back to school”. Jednak może być różnie. Mogą wpaść na pomysł, żeby wydać za dwa, trzy miesiące.
Ile wy macie lat?
Maj, Czerwiec, Lipiec, Sierpień, Wrzesień, Październik, Listopad... trafiłem? Przecież może być różnie.
Ja mam jedną pewną poszlakę, że dodatek wyjdzie i nawet wiem w jakim okresie ale nie podam tej banalnej poszlaki bo zaraz te wszystkie gnojki jak ten z tego artykuły to podłapią i zaczną na podstawie tego tropu tworzyć kolejne tysiące idiotycznych domysłów, a już w zeszłym roku Redzi dali sygnał kiedy można się spodziewać dodatku.
Jesli to faktycznie istnieje i wyjdzie jesienia to jak dla mnie moga sobie dalej opozniac GTA6
Najpewniej to żadnego trzeciego dodatku nie będzie, sensacja się w necie klika, więc ktoś sobie to ubzdurał.
Byłoby to zabawne w kontekście tego, ile osób już poświadczyło dobrym imieniem, że dodatek jednak powstaje.
Niech po prostu cicho pracują nad czwórką a będzie dobrze.
No tak, na bank. Jak pojawiła się plotka o nowym DLC do CP2077 to CDPR uwalił tą plotkę po kilku dniach... Tutaj "nie komentują plotek". Dział marketingu doskonale wie jak skonczy sie nieistniejacy dodatek, który na ten moment ma już taki marketing...
Ogólnie po perypetiach z CP2077 i ogłoszeniach daty premiery, oni zrezygnowali z wcześniejszych ogłoszeń jakichkolwiek dat...
Zresztą ile to kasy zaoszczedzone na kampanii marketingowej, jak reklamujesz gre plotką. Nie zdziwiłbym się, gdyby to dział PRu CDPR po cichu stał za tą plotką, by podsycać hype na dodatek i W4, bez ogłaszania czegokolwiek... To znana od dawna taktyka..
Nie zdziwi mnie, jeśli dodatek jest planowany na ten maj (z ewentualną obsuwą-> która nie jest obsuwą, bo nie zapowiedzili daty), a W4 na przyszły maj z ewentualną obuwą.
Taka reklama plotką, to jest cudowna rzecz. Bo jednocześnie możesz dorobić w grze to, co chcą gracze, fantazjujący na temat dodatku i nie sprzedajesz ułamka historii, którą byś sprzedał zapowiedzią... A tak mówiący o dodatku influ, muszą sami stworzyć materiały marketingowe, za free.
Oczywiście o ile faktycznie dodatek ma powstań. Jak dla mnie to póki co przypomina jaranie się mitycznym 9 odcinkiem stranger things. Plotki ploteczki i ostatecznie dupa xD
Rozmowy o jednorożcu - nikt nie widział, ale newsów już tuzin xd
Takim "analitykiem" jak ten pan to każdy może sobie być i to codziennie w przypadku każdej gry. Jutro ten sam analityk powie, że dodatek do Wiedźmina 3 wyjdzie jednak po premierze GTA 6 bo będzie to lepszy okres. Do tego ciągle powtarzające się słowa: "być może, mogą, możliwe, może". Już tyle czasu było pisane o tym dodatku do Wiedźmina, że już prawie nawet w niego nie wie wierzę, że on naprawdę wyjdzie.
Opóźnienia u cdpr to norma nawet jeśli dodatek jest of Fools Theory, ważne że będzie i wydaje się na pewno, ponadto zawsze będzie krócej do Wiedźmin 4 jeśli obejdzie sie bez poślizgu.
Nikt tego dodatku nie widział, a każdy o nim gada, szopka.
Po co płacić za reklamę, robić materiały promocyjne, skoro plotka zrobi za nas to za darmo...
ja dalej się trzymam zdania że tu chodzi o Wiedźmin Remake choć biore pod uwage "it's a prank bro"
Jak cisnąłem bekę z was, że w to wierzycie to nie nie, on wyjdzie, za dużo "sław" internetu o tym mówi..... wierzcie dalej pelikany !
Śmieszy mnie bardzo, że tyle osób sobie ubzdurało ten dodatek do 11-letniej gry, że traktują to jak pewnik i widziałem posty ludzi, którzy twierdzą, że odkładają kolejne przejście Wiedźmina 3 na premierę dodatku xD
Jako doskonały analityk jakiejś tam firmy ( tu wpisac nazwę ) stwierdzam że dodatek wyjdzie w grudniu po południu ,dziękuje
Dwa Święte Graale tych wszystkich analityków i insiderów - Trzecie DLC do Wiedźmina 3 i next-genowa aktualizacja do red dead redemption 2. Mogą sobie pisać, że już za chwilę, już za moment wyjdą
O ile grudniowy raport Noble Securities wskazywał na maj, nowa prognoza celuje we wrzesień 2026 roku. Przesunięcie to ma pozwolić deweloperom na ostateczne doszlifowanie produkcji. Ponadto wrześniowy termin jest postrzegany jako idealny moment sprzedażowy, który pozwoli uniknąć bezpośredniego sąsiedztwa z premierą GTA 6.
Ale gta 6 nie ma premiery w maju, to jak miało to niby kolidować z jego premierą, teraz to ten "termin premiery 3 dlc", od gta 6 dzielą tylko niecałe 2 miesiące