Edytować już postów nie można to napisze osobno, czyli wam się nudzi lubicie reakcje komentarzy? Serio nudne to
Oj nie, na idiotach trzeba zarabiać. To właśnie robią.
Ludzie. Póki będziecie klikać te tematu będą. Nie nudzi wam się to pisanie o nudzeniu. Oni tak zarabiają pieniądze.
Ja proszę o więcej tematow o GTA. Wiem że będzie ich jeszcze wiecej a na koniec dostaniemy tylko wysyp komentarzy od pctowcow CZY MI POJDZIE
Nie, to w sumie ciekawe jest, bo Gol nieformalnie zobowiązał się do 191 kolejnych unikalnych artykułów, choćby krótkich i głupich, ale muszą je napisać. Czy tam AI je napisze, nieważne, zaczynam im kibicować, zobaczymy jak wybrną.
Ja z kolei lubię sobie w trakcie przerwy na kawę przeczytać newsy o nadchodzącym GTA. Jeśli nie byłoby wejść w takie artykuły, to kolejne by nie powstawały. Jak widać, są osoby, które z chęcią je przeglądają :)
Wow... wczoraj 193, dzisiaj mnie zaskoczyliście... 192 dni do premiery?!!.. cudo . Czekam z niecierpliwością na "191 dzień do premiery". XD
Via Tenor
Mam nadzieję że wszyscy dotrwamy do momentu gdzie będzie ''Na 1 dzień przed premierą''
Błąd macie w opisie gta nie zostało zapowiedziane na pc.

To chyba musi cię bardzo drażnić, a już zwłaszcza gdy GTA VI wyjdzie na PC-ty w możliwie najlepsze wersji.