Ta Lara z Catalyst jakoś tak mało podobna do siebie. Nie wiem, czy mnie coś ominęło, ale czy Lara Croft pochodzi z Indii? Coś się jej stało z twarzą i tak średnio wygląda na Brytyjkę. Mam obawy, czy chociaż zaimki się zgadzają
Lara ma głowę okrągłą jak pyza, do tego nie trzyma proporcji z resztą ciała, jest zbyt duża. Wygląda nieco karykaturalnie.
Lara jest tutaj podobna do Monicci Bellucci:)

Ta Lara z Catalyst jakoś tak mało podobna do siebie. Nie wiem, czy mnie coś ominęło, ale czy Lara Croft pochodzi z Indii? Coś się jej stało z twarzą i tak średnio wygląda na Brytyjkę. Mam obawy, czy chociaż zaimki się zgadzają

Z tym „bardzo dobrze” byłbym polemizował. Nawet z tylko „dobrze”. Przytyło jej się z 15kg. Twarz ma nalaną.
Może urodziła dziecko, hm? Albo problemy tarczycowe.
Też ktoś może powiedzieć że jesteś ulany.
Nie oceniaj.

Po pierwsze, to może być wina światła. A po drugie, trzeba pamiętać że w prototypie Tomb Raidera Lara nazywała sie Laura Cruz i była latynoską pochodzącą z Ameryki Południowej. Dopiero pod koniec prac zmienili Cruz w Croft i nadali jej brytyskie korzenie. Więc Lara nigdy nie miała jakiś brytyjskich rys twarzy (co widać na oryginalnych artworkach) i jedynie nazwisko i akcent zdradzaly skąd pochodzi.
Według mnie wizerunek pokazany na tym trailerze jest dość spójny z oryginalnym wyglądem Lary Croft, do którego twórcy ewidetnie nawiązują.
Też pomyślałem o problemach z tarczycą.
Też ktoś może powiedzieć że jesteś ulany. Mało prawdopodobne, do tego nie jestem Larą, która znają miliony graczy.
Nie oceniaj Dlaczego nie? Jestem facetem więc jak najbardziej mogę oceniać urodę kobiet, tym bardziej modeli 3D będących czyjąś kreacją.
Obecnie z rodowej białej Brytyjki. Stała się mulatką islamską. Wiadomo. To tylko zwiastun tak jak wiedźmin 4. Finalnie tak nie będzie wyglądała. Dla mnie w zwiastunie jej twarz wygląda plastikowato- gumowo. Raczej trzeba się szykować na downgrade.
Via Tenor
Bardzo mi z wygląda przypomina na tym zwiastunie Lane Parrill.

A swoją drogą patrząc na tę manipulację jednym zdjęcie (jakie robią ludzie pokroju firuella już praktycznie wszędzie), to tutaj kadr jej twarzy z dalszej części zwiastuna, gdzie jest inne oświetlenie. Wygląda normalnie, po prostu bardziej realistycznie niż we wcześniejszych grach. Do tego ciało opalone i pokryte brudem (zero zaskoczenia raczej dla kogoś, kto używa więcej niż dwóch komórek mózgowych).
Światło jest dopasowane bardzo dobrze. Akcja tej sceny dzieje się pod ziemią, gdzie głównym źródłem światła są lampy ekipy z którą walczy Lara i jakieś pojedyncze promienie światła z góry. Idealnie klimatem pasuje do serii. Ale próbujesz teraz się wybielać, ale widać jednak co robisz.

No zobacz, a mi młodszą Shohreh Aghdashloo. To był rozumiem komplement z Twojej strony dla nowej Lary. Gdyby choć trochę wyglądała jak Shohreh Aghdashloo, to już byłoby nieźle. Tymczasem jest „grubo” przeciętnie. BTW, ta aktorka ma kapitalny głos.
A swoją drogą patrząc na tę manipulację jednym zdjęcie Ja tu nie widzę żadnej manipulacji. Po prostu na tym trailerze Lara wygląda kiepsko.
Wygląda normalnie, po prostu bardziej realistycznie niż we wcześniejszych grach No właśnie, wygląda normalnie przeciętnie, zupełnie jak Lara nie powinna wyglądać.
Via Tenor
Jaka byłaby Lara, nawet czarna, jaki by nie miała bufor z przodu, to nie istotne.
Formuła gry nie jest już za ciekawa i błyskotliwa, troche się to już przejadło to skakanie, wspinanie, zgadywanie, i znudziło do bólu.
Napewno nie zagram :))
Mnie obchodzi zdanie innego gracza, w przeciwnym razie korzystanie z forum o grach byłoby pozbawione sensu.
Lara ulana?
Was chyba Zeus upuścił?
Marzycie pewnie, żeby wasza baba miała takie ciało.
Remake jedynki już był. Lepiej by zrobili remake dwójki, bo tego jeszcze nie było.
Nie było remake'a tylko był zwykły remaster czyli ulepszenie grafiki. Remake to całkowite odświeżenie gry powstającej od nowa z nowym silnikiem. Patrz Resident Evil 2-4 i np Silent Hill 2 remake.
Dobrze wiem jaka jest różnica między remakiem a remasterem. Tak się składa, że był remake, jak już kolega wyżej wspomniał, kilkanaście lat przed premierą tych remasterów. Zorientuj się lepiej w temacie zanim zaczniesz pouczać innych.
A abstrahując już od wypowiedzi tego płaskoziemcy, to Legacy of Atlantis wygląda mi bardziej na remake Anniversary niż remake pierwowzoru, bo z tego co widać na trailerze to raczej pod względem gameplayu będzie mu znacznie bliżej do Anniversary niż do TR1.
Ja tam się cieszę, bo będą dwie gry, a jakiś czas była niepewność nawet co do jednej, że w ogóle będzie.
A co do wyglądu Lary, to przynajmniej wygląda jak ładna kobieta, a nie babochłop. Nie ma co sie czepiać na siłę moim zdaniem - jest całkiem dobrze...
Rewelacja ten Atlantis po 30 latach. Ale to zleciało. 96" - mój pierwszy PC 486.
Czekam, jedyne co mi podchodzi z tych zapowiedzi
Szkoda że nie jest to kontynuacja ostatniej serii. A przynajmniej tak wygląda jakby to nie byla kontynuacja, a zupełnie nowa opowieść. Miałem nadzieje na kolejną odsłonę ostatniej trylogii i chyba na nadziejach sie skończy, bo po trailerze to wygląda jak powrót do tej wcześniejszej "terminatorowej" wersji Lary, ktora totalnie mi nie leżała.
To jest kontynuacja ostatniej serii. Trylogia TR 2013-2018 to były prequele głównej sagi. Shadow of the Tomb Raider kończy się w momencie gdzie zaczyna się pierwsza część cyklu z 1996 roku. Teraz dostaniemy remake który jest reinterpretacją fabuły z pierwszej części z uwzględnieniem wydarzeń z ostatniej trylogii. Lara już dojrzała, nabrała doświadczeń i stwardniała na tyle że jest gotowa ponownie chwycić swoje dwa ikoniczne pistolety i ruszyć na swoją kultową pierwszą wielką wyprawe.
Może ci się to nie podobać, ale jest to sensowne rozwinięcie ostatniej trylogii do którego ta seria dążyła od początku tego rebootu. Końcówka Shadow, dosyć jasno zapowiada co będzie się działo dalej.
Jestem w szoku, że Amazon zgodził się na normalną Larę.
Bardzej podba mi się Lara z pierwszego zawiastuny z Atlantis niż z drugiej gry. Jakoś tak z drugiej gry tak dziwnie wygląda jakiś taki akcen denrwujący i wygląda jakoś tak Idyjsko bardzo.
Fajnie, że Polacy biorą udział w tworzeniu gry z tak kultowej marki. Polskie studia tworzyły już m.in. gry z serii Gears of War i Silent Hill, teraz doszła kolejna.