Ten artykuł to klasyczny przykład chujowego dziennikarstwa. Wycinacie z dupy komentarze z reddita i w taki sposób każdą tezę można uargumentować, o gwałtownym tonie wypowiedzi nawet nie wspominając.
Na razie w końcu nadeszła kolej na Wieśka 2, abym odpalił, i łoo jej — nie spodziewałem się, że na samym początku będę miał problemy z odpaleniem gry na Win 11. musiałem wręcz użyć programu lasso aby zmniejszyć ilość rdzeni do 8.
Mam nadzieje, że jak już wydadzą te OSTATNIE DLC to będę mógł zagrać bez problemu bez kombinowania hehe.
Muszą poczekać jeszcze 5 lat na drugi dodatek. Dopiero po zapowiedzi Cyberpunka 2067 :)
Z chęcią bym zobaczył drugie DLC, szczególnie że z tego co pamiętam mówili, że mają być dwa
Zawsze jest opcja że tak jak z Wiedźminem 3 przed Cyberpunkiem 2 wyjdzie drugie DLC, może nawet już to planują.
Ostatni dodatek do Cyberpunka wyszedł 3 lata temu. Nie mam pojęcia jaki mają pomysł na kontynuację, ale nie wykluczałbym, że będzie to dalsza część historii tej samej postaci. Wiedźmin 3 wyszedł 11 lat temu i nie dostaniemy już kolejnej pełnoprawnej gry z Geraltem w roli głównej więc dodatek ma sens zwłaszcza, że nie wszyscy fani z entuzjazmem podchodzą do grania jako Ciri.
Ten artykuł to klasyczny przykład chujowego dziennikarstwa. Wycinacie z dupy komentarze z reddita i w taki sposób każdą tezę można uargumentować, o gwałtownym tonie wypowiedzi nawet nie wspominając.
CP77 wciągnął mnie bardziej niż jakakolwiek inna gra. Mam komiksy, książkę, mangę, czekam od dwóch lat na tę grę planszową. Byłbym w stanie zapłacić niezłe pieniądze za nowe DLC. Mają już przecież modele, silnik, wszystko co potrzeba. Moderzy dodają własne misje dodatkowe w chwilę. Dla takiego studia wzięcie dodatkowych 30 osób do zrobienia takiego DLC w np pół roku, to nie powinien być problem
Czy ludzie nie rozumieją że te DLC powstaje tylko dlatego iż będzie pomostem pomiędzy częścią 3 a 4?
pomijając to, że najnowszy komiks Wiedźmina pokazuje co się dzieje z Geraltem po wydarzeniach z drugiego DLC.
Nie trzeba tworzyć nowego DLC, naprawdę, wystarczy np. komiks.
A te zasoby pogonić do tworzenia PLANOWANGEGO DLC2 do Cyberpunka.
Widać Wiesiek się lepiej sprzedał, skoro uznali że kolejny dodatek będący pomostem między trójką i czwórką im się opłaca.
całe szczęście cyberpunk to ładna pusta gra do której wraca się tylko po to żeby policzyć FPSy po zmianie sprzętu. mała strata.
Fakt jest taki, że Cyberpunk dobrze się trzyma jeśli chodzi o ilość graczy, bo ciągle ponad 60 tyś graczy, a to przecież jest gra dla pojedynczego gracza. Gdy była premiera dodatku to bawiło się blisko 270 tyś graczy, a przecież mówimy o samym steamie. Jak dla mnie CDPR zarobiłby na kolejnym dodatku.
Osobiście mi nie zależy, bo nie jestem fanem Cyberpunka, ale fanów rozumiem. Ja sam miałem podobnie właśnie z Wiedźminem 3, gdzie też zawsze uważałem, że dwa dodatki to mało i mogli ich dać nawet jeszcze ze 2 lub 3.
DLC do W3 wcale nie dziwi, chcą po prostu przypomnieć graczom o tej marce przed W4.
A co z DLC do CP77? Myślę, że CDP jest takim studiem, które nie chce robić na siłę kolejnych dlc bo tego chcą fani. Pewnie można by coś tam jeszcze do tej gry wcisnąć, ale po co jak będzie druga część?
Tak że kompletnie nie rozumiem tego jojczenia.
Ci co kupili edycje limitowaną xBoxa one czy któregoś tam nawet pierwszego dodatku nie dostali XD
Banda płaczków,, czasem będzie na pewno. Teraz cd project red skupia sie po prostu na Wiedźminie.
Pamiętam jak prawie 30 lat temu wchodziłem do sklepu z zabawkami i czasami płakałem gdy matka mi nie kupiła zabawki która mi się spodobało np. Bionicle z LEGO, dzisiaj poziom takich dzieciaków mają "dorośli" ludzie.
$ONY też mamy chwalić że zabiera nośniki? Bo to "dziecinne" że nam to nie pasuje?
CDP RED powinno dostać w łeb za to DLC do W3, jak powstało 3 gry, 2 DLC, + z 3 mini gry w tym uniwersum.
CP2077 dostał tylko 1 DLC i koniec. Przecież to śmieszne. W3 to stara gra z ery początku PS4 i tam powinna zostać, ograłem ją z 2 DLC ponad z 10 lat temu i nie mam zamiaru do niej wracać, bo sobie nagle przypomnieli o W3. To akt desperacji, bo innego wyjaśnienia trudno szukać. Mniejszy byłby hejt jakby to był DLC standalone a tu by ograć to DLC każą pobierać 200GB XD ta, już lecę, dla kilku h całą grę pobierać, bo się nie chciało zrobić mniejszego produktu.
Bo CDP RED to banda pajaców.
Olali nowszy produkt na rzecz starszego. Geniusze.
Bo po co rozwijać Cyberpunka który ma z 100 razy większy potencjał, skoro można robić Wiedźmina który jest nudny i przejechany po wszystkich stronach xd 3 gry + 2 DLC wieśka + 1 nowa z Ciri wam nie wystarczą?
To banda partaczy, prawdopodobnie ledwie skleili DLC Phantom Liberty i ledwie to działa, i po prostu unikają tej gry jak ognia, bo 1 rzecz ruszą reszta się posypie. Nie widzę innego wyjaśnienia. (BTW nie gadajcie że CP ma mieć sequel bo wiesiek też ma mieć nową grę). Zachowują się tak, jakby po prostu się wstydzili tego IP. Dlatego odwracają uwagę desperacko Wiedźminem.