Gry lipca 2026Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: To koniec RPG-ów w świecie Pathfindera? Fani martwią się, że nie dostaniemy więcej gier pokroju Kingmakera i Wrath of the Righteous

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
16.07.2026 14:25
benVrzeka
1
1
odpowiedz
benVrzeka
37
Chorąży

O kurde, dopiero teraz dotarło do mnie, że za The Expanse odpowiada studio, które zrobiło Pathfindera.
No to już jestem pewny, że fabularnie będzie sztos. Trafia na moją listę najbardziej wyczekiwanych gier.
A tak poza tym przypominam, że Wrath of the Righteous jest lepszy od BG3.

post wyedytowany przez benVrzeka 2026-07-16 14:28:43
16.07.2026 14:31
Iselor
1.1
odpowiedz
Iselor
50
Senator

benVrzeka Oczywiście. Ma zdecydowanie lepiej napisanych towarzyszy. Nawet najsłabiej napisani Sosiel czy Greybor są ciekawsi od większości z BG III. Karlach jest cudowna, ale to jest poziom prawie wszystkich z WotRa, gdzie Regill, Arueshalae, Ember, Camellia, nawet Woljiff i Seelah to jest poziom arcymistrzowski. Lann jest genialny, Wenduag też.
No a poza tym.....Mechanika z BG III przy tym co w WotR to jest wielkie meh.
Ścieżki w WotR to jest złoto.
NPCe jak Staunton Vhane, Nocticula, Minagho - to jest złoto.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl