Biedne te wielkie korporacje - tyle mają obowiązków związanych z ograniczaniem wydatków (i jakości) do absolutnego minimum.
Widzę ze boli to, iż gracze niechętnie akceptują gry produkowane z użyciem AI.
Ach to marzenie producentów: naciskasz jeden guzik, raz-dwa gra napisana i sypią się pieniążki :P
Podawajmy też markę szamponu deweloperów
Ja jestem za. Włosy to wizytówka każdego człowieka, więc miło byłoby wiedzieć, że deweloper, którego grę kupujemy o nie dba. Jak zobaczę, że twórca gry używa dobrego szamponu, to automatycznie będę bardziej skłonny nabyć jego produkt.
Właśnie dlatego nie mam epica - bo trochę głupio kupować u łysego. Jest przecież tyle sposobów, żeby zachować choć część owłosienia, z kultową zaczeską na czele. Przecież nieważne ile masz włosów, ważne, żeby były wysokiej jakości.
No jeśli brak włosów nie jest spowodowany jakąs ciężką chorobą, to znaczy, że mamy do czynienia z człowiekiem o słabym charakterze.
Już lepiej właśnie postawić na elegancką zaczeskę. Jak widzisz gościa w zaczesce to myślisz sobie "o, ten się przynajmniej stara". A łysy? Łysy to ktoś, kto odpuścił. Poddał się bez walki. Nie chcesz się otaczać takimi ludźmi.
Hmm, z taką logiką, to chyba u Tima powinieneś kupować na potęgę, w końcu trochę włosów jeszcze ma, nie poddaje się, walczy jak prawdziwy wojownik... czy coś.
Jak dla mnie on po prostu zaczął niedawno trening 100 pompek 100 brzuszków i 10km dziennie. A każdy wie że po takim hardcoremaster treningu stajesz sie łysy. Po prostu organizm wydziela 100 razy więcej testosteronu niż po zwykłym treningu
A to jego aktualne zdjęcie? Myślałem, że widziałem gdzieś takie, gdzie był już całkiem łysy. Ale jeśli tak, to faktycznie, zwracam honor ;)
Dlatego 50 pompek i 50 brzuszków to max, co warto robić. Może nie będziesz najbardziej fit gościem na dzielni, ale nie będziesz też łysy. Wybierz mądrze.
Boi się, bo jak gra za 359,99 zł ma oznaczenie AI to widać, że jak firma = skąpiła na rozwój produktu, istnieje spora szansa że będzie to gówno, jak jedna osoba robiła grę = może być ciekawie ale poczekam na recenzje ale w 90% przypadków jest jeszcze większe gówno niż od firmy.
A ten jak zwykle kulą w płot. Widocznie dla klientów to ma znaczenie. Może gdyby się bardziej skupiał na tym, czego chcą klienci, a nie producenci, to może jego sklep miałby jakichś klientów
Jak na człowieka który prowadzi najgorszy sklep w branży na którym nikt nie chce kupować to ma bardzo dużo do powiedzenia xD
Jak zawsze ma ogromny ból dupy o Steama. Chłop jest komiczny :D
Sek w tym ze wszyscy z ai korzystaja chociazby z pomocy chata GPT w wymyslaniu pomysłow, sugestii, wymyslaniu rozwiazan. Moze nie kazdy robi to w pracy w duzym studiu ale na bank czesc designerow i scenarzystow uzywa w domu bo to mega pomocne. Taki chat w godzine potrafi powymyslac tyle super tematow co czlowiek nie wymysli w tydzien.