Komentarze do wiadomości: The Last of Us 3 na ustach graczy, po tym jak twórca serii zrobił porządek w swoim garażu

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
31.03.2026 17:45
Tupolew
1
1
odpowiedz
Tupolew
96
Pretorianin

Nadal  czekam.

07.04.2026 12:35
1.1
KXK
53
Konsul

“The Last of Us” skończyło się na jedynce. Tak jak Tomb Raider na “Shadow of the Tomb Raider”.

post wyedytowany przez KXK 2026-04-07 12:35:45
01.04.2026 10:37
2
1
odpowiedz
3 odpowiedzi
Szef23456
2
Junior

Nie wiem gdzie ta zniszczona ameryka na tych szkicach ale raz już uśmiercić tą serię robiąc symulator transa, już wiecej nam nie trza śmietnika o jednym frajerskim przekazie. Pierwsza czesc to arcydzieło, druga to g.wno totalne, trzeciej nie ma sensu robić, to co dało sie spier.olic już zrobili. Żegnaj Eli.

01.04.2026 15:56
Playbo
2.1
Playbo
3
Junior

Szef23456  dlatego sprzedali ponad 10 mln kopii a gra nie zawiera żadnego transa xD chyba, że aż tak ci przeszkadza umięśniona kobieca sylwetka to może nie idź na siłownie jeśli takie widoki cię frustrują xdd

01.04.2026 17:06
2.2
AkustycznyDinozrawr
3
Junior

Szef23456 Zniszczona Ameryka na szkicach jest obok tego transa o którym mówisz i obok tych wszystkich rzeczy które spierdolili z dwójką. 
Pewnie Ci też przeszkadzało, że Elly w dwójce jest pełnoletnia, skoro mięśnie to dla Ciebie od razu trans xD Dobrze że rynek ma w dupie pojedynczych przygłupów twojego typu i obie gierki jako remastery na steamie nadal sobie świetnie radzą. Ja właśnie dwójkę kupiłem swojej mamie żeby ograła, pyta gdzie ten trans :)

07.04.2026 12:29
2.3
KXK
53
Konsul

Playbo, AkustycznyDinozrawr Transem w dwójce jest przecież ewidentnie

spoiler start

Lev – dziewczynka, która chce być chłopczykiem, przez co ma konflikt i nie akceptuje jegu nikt w „zdewociałej” społeczności „Szram”, poza jegu siostrą (co ostatecznie przypłaca życiem), z mamusią włącznie (którą onu zabiło, jakoby w obronie własnej). Ellie z kolei jest lesbijką. Nikt nie wypowiada się o orientacji Abby, która jest po prostu napakowaną hetero herod-babą, czyli tzw. silną kobietą wedle „XXI wiecznych standardów”.

spoiler stop

post wyedytowany przez KXK 2026-04-07 12:32:13
01.04.2026 14:59
Kerdevstesa
3
odpowiedz
Kerdevstesa
42
Konsul

Kupiłbym PS6 jakby wyszła trójka.

07.04.2026 12:49
Jane_od_Batmana
4
odpowiedz
Jane_od_Batmana
66
Generał

Wbrew powszechnej opinii jako to by TLOU2 było złe przez woke to ja chętnie bym zobaczyła część trzecią i pomysł na to, że Ellie byłaby takim Joelem z pierwszej części dla swojej córki wydaje się nader ciekawie fabularnie, zwłaszcza że Ellie ma swoje za uszami i interesująco, by się oglądało jej drogę do odkupienia.

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl