“The Last of Us” skończyło się na jedynce. Tak jak Tomb Raider na “Shadow of the Tomb Raider”.
Nie wiem gdzie ta zniszczona ameryka na tych szkicach ale raz już uśmiercić tą serię robiąc symulator transa, już wiecej nam nie trza śmietnika o jednym frajerskim przekazie. Pierwsza czesc to arcydzieło, druga to g.wno totalne, trzeciej nie ma sensu robić, to co dało sie spier.olic już zrobili. Żegnaj Eli.
Pewnie Ci też przeszkadzało, że Elly w dwójce jest pełnoletnia, skoro mięśnie to dla Ciebie od razu trans xD Dobrze że rynek ma w dupie pojedynczych przygłupów twojego typu i obie gierki jako remastery na steamie nadal sobie świetnie radzą. Ja właśnie dwójkę kupiłem swojej mamie żeby ograła, pyta gdzie ten trans :)
spoiler start
Lev – dziewczynka, która chce być chłopczykiem, przez co ma konflikt i nie akceptuje jegu nikt w „zdewociałej” społeczności „Szram”, poza jegu siostrą (co ostatecznie przypłaca życiem), z mamusią włącznie (którą onu zabiło, jakoby w obronie własnej). Ellie z kolei jest lesbijką. Nikt nie wypowiada się o orientacji Abby, która jest po prostu napakowaną hetero herod-babą, czyli tzw. silną kobietą wedle „XXI wiecznych standardów”.
spoiler stop
Wbrew powszechnej opinii jako to by TLOU2 było złe przez woke to ja chętnie bym zobaczyła część trzecią i pomysł na to, że Ellie byłaby takim Joelem z pierwszej części dla swojej córki wydaje się nader ciekawie fabularnie, zwłaszcza że Ellie ma swoje za uszami i interesująco, by się oglądało jej drogę do odkupienia.