Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: The Blood of Dawnwalker podbija listy bestsellerów Steama. Wersje konsolowe już z trybem 60 FPS

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
01.09.2026 09:29
1
1
odpowiedz
Dyro
0
Legionista

Żadnych preorderów.
3 września poczytam opinie graczy i zapewne kupię, ale patologii zwanej preordery wspierał nie będę.
Na samą grę bardzo liczę, bo te kolorowo homo pstrokate gierki z zachodu średnio mi leżą.

01.09.2026 09:46
1.1
odpowiedz
SprytnySpawacz
25
Centurion

Dyro Jak śmiesz mieć racjonalną opinię na golu. A gdzie 3 powody dlaczego ta gra będzie chujowa mimo że nikt w nią nie grał? Zbyt pozytywny komentarz, mój poranek jest zrujnowany. A tak na poważnie to też liczę na to że gierka wypali. Uwielbiam mroczne klimaty, a system czasowy może być fajny, może gra pchnie mnie ku ''immersji'', czyli nie będę lepił pierogów i zbierał kwiatków w side queście przed samym end gamem, gdzie wampiry zaraz mają przejąć świat etc, a później i tak wyjdzie albo update albo mod.

01.09.2026 10:11
Gimemoa
1.2
odpowiedz
Gimemoa
21
Konsul

Dyro Ok

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl