Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Resonance: A Plague Tale LegacyWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Ta strzelanka zdefiniowała cały gatunek. Gdyby nie GoldenEye 007, FPS-y mogłyby nigdy nie przyjąć się na konsolach

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
18.07.2026 20:46
1
3
odpowiedz
damian_gracz
9
Chorąży

Ale mnie trigerruje takie zwrot: gdyby nie ... to ....
Gdyby nie bracia wright to do dziś nie byłoby samolotów i gdyby nie edison to byśmy dalej siedzieli przy świeczkach i gdyby nie graham bell to dziś byśmy dalej pisali listy i wysyłali telegramy no i gdyby nie wałęsa to oczywiście nikt inny by nie przeskoczył przez płot.... Bo właśnie tak to działa co nie?

18.07.2026 21:18
1.1
4
odpowiedz
ultraSsak
39
Pretorianin

damian_gracz gdyby nie twój komentarz, to nikt by sobie nie zdawał z tego sprawy.

19.07.2026 11:13
yanush
1.2
1
odpowiedz
yanush
27
Centurion

damian_gracz Widocznie bardzo łatwo cię ztrigerrować. Dziękuję, że podzieliłeś się tą bezcenną informacją. Nie wiem co z nią zrobię.

19.07.2026 16:57
CJzSanAndreas
1.3
odpowiedz
CJzSanAndreas
60
Konsul

damian_gracz No właśnie. Przecież gdyby nie było tej gry to mogłaby to być też równie dobrze całkiem inna gra.

19.07.2026 19:24
1.4
odpowiedz
damian_gracz
9
Chorąży

yanush Dziękuje, że podzieliłeś się ze wszystkimi swoimi przemyśleniami. Twój feeback jest bezcenny. Nie wiem co bym bez niego zrobił.

20.07.2026 10:21
PanDaneX
1.5
odpowiedz
PanDaneX
23
Generał

damian_gracz nie można się z tobą zgodzić. Prawda jest taka że w tytule jest Gdyby nie GoldenEye 007, FPS-y mogłyby nigdy nie przyjąć się na konsolach a nie "Gdyby nie GoldenEye 007, FPS-y nigdy nie przyjęłyby się na konsolach".
Różnica jest ogromna a twoje porównania z doopy :)

post wyedytowany przez PanDaneX 2026-07-20 10:24:13
19.07.2026 09:27
2
1
odpowiedz
majorT
13
Legionista

Nie wiem, nie znałem żadnej z tych 20 osób które miały n64 nie wpsominając o grze

Medal Of Honor - PSX
to był prawdziwy wyznacznik

19.07.2026 12:22
3
odpowiedz
LokalnyRzezimieszek
18
Generał

GoldenEye jest strasznie nie grywalne przez swoje koślawe sterowanie, które pewnie już wtedy irytowało.
Lepsze było Tomorrow Never Dies, World is Not Enough na PS1, a jeśli chodzi o stricte strzelanki to wiadomo, że Medal of Honor, szczególnie u nas, gdzie N64 do dziś miało może z 5 osób na cały kraj.

Wracając do GoldenEye, to gra doczekała się NATYWNEJ wersji PC, powstała ona jakiś czas temu.
Dzięki wydaniu PC, nie trzeba płacić haraczu chciwym Japończykom z "Wielkiego N", którzy mogli to wydać na PC, kasa leżała na stole a olali temat.

Mimo wszystko wolę remake na X360/PS3, jest to o wiele bardziej rozbudowana gra, bardziej filmowa oraz widowiskowa, swoją drogą wersja na PS3 jest w pełni grywalna na emulatorze RPCS3 ;)

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl