"przerywa milczenie"... Ja pierdziele. Co za gówno. Róbcie to dalej, ja usuwam konto i dodaje do blokowanych. Wolę nie mieć info z branży niż zaśmiecać główe takim gównem.
przecież robią remake jedynki ale nie Redzi tylko inne studio Fools Theory
Jakbyś zaczął trzeźwo patrzeć na świat i ogarniał co się wokół Ciebie dzieje i przestał wypisywać głupoty codziennie na forum, to byś ogarnął, że remake pierwszej części powstaje.
Panie Adrian Werner, dlaczego Szef CD Projektu milczał do tej pory?
Takie pytanie, dla kolegi
Kiedy szef redów rozpoczął milczenie w sprawie ? Kolega bardzo ciekaw
nowy ram? - a po co to komu...
Wiedźmin 1
CPU: Intel Pentium 4 2.4GHz / AMD Athlon 64 +2800
1 GB RAM i 128 MB Video RAM
Pierwszy Wiedźmin to było coś - ten brudny klimat, ta muzyka, wybory - najlepsza część jak dla mnie. Nigdy zdania nie zmienię, taki Wiedźmin 3 nawet nie ma podjazdu. Chociaż wiadomo, skali nie ma co porównywać, ale pierwszy Wiedźmin jak dla mnie osobiście, to była gra prawie idealna, żeby ograniczyć tylko bieganie w te same miejsca.
Gdyby zaszaleli teraz z Wiedźminem 3 i dodatkiem robiąc z niego coś oryginalnego pełnego pomysłów, które nazbierała społeczność przez 10 lat, które nie znalazły miejsca w przygodzie Citi ale mogłyby pasować do Geralta... Mogliby przetestować w pojedynczych misjach czy aktywnościach pobocznych mechaniki, żeby zobaczyć co będzie ciepło przyjęte i ma potencjał dla Wiedźmina 4. Do tego wyobrażam sobie, że mają teraz dodatkowych 5 lat domyślnego update sprzętu graczy więc dałoby się jeszcze raz zmienić "ustawienia ultra"
Wam płacą, żebyście codziennie conajmniej jeden raz napisali o wiedźminie?
Informacja, że p. Nowakowski "przerwał milczenie" zmroziła mi krew w żyłach.