Komentarze do wiadomości: Strzelanka Doom: The Dark Ages stała się jeszcze szybsza dzięki dodatkowi Revelations. Gracze są zachwyceni, ale przede wszystkim ostro krytykują Microsoft

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
08.07.2026 18:56
Dead Men
1
1
odpowiedz
Dead Men
198
Senator

31 470 gdzie doom 2016 miał bodajże 44 000, a Ethernal coś około 100 000 lub nawet ponad 100 000, a potem się dziwią iż są zwolnienia. GP zrobił swoje.

08.07.2026 19:11
Link
1.1
odpowiedz
Link
37
Senator

Dead Men Co nie znaczy, że ostatni Doom jest zła gra. Jest dla mnie świetna gra, ale ma kontrowersyjna mechanika (np. tarcza) i niektóre rozwiązanie, co nie przypadnie do gustu niektórzy.

Poza tym, wielu graczy grają w Doom Eternal dla multi, nie dla single. Stąd te liczby. W końcu ostatni Doom jest bardziej nastawiony na single i dlatego ma najwięcej ilość etapów niż 2 poprzednie Doom. Mylę się?

Jak zwykle, korporacje patrzą tylko na wyłącznie statystyki i zyski, a nie patrzą na gry, jakie są dobre. Taki jest świat biznesu i kapitalizm, niestety.

08.07.2026 19:25
Crazy_Bambino
1.2
1
odpowiedz
Crazy_Bambino
52
Pretorianin

Link Grałem w multi eternala dosłownie kilka meczy i według mnie jest to kompletny syf. Choć nie zgłębiałem tematu wiec nie będę tutaj się mądrzył czy faktycznie ktoś w tego multika pyka i dla niego kupuje grę.

W Dark Ages jeszcze nie grałem choć mam pudło od premiery to nie miałem czasu a później chęci go odpalić, inne gierki weszły na tapet ale na pewno kiedyś w końcu to zrobię bo obia poprzednie DooM'y są dla mnie po prostu wspaniałe!

08.07.2026 19:26
Dead Men
1.3
1
odpowiedz
Dead Men
198
Senator

Link dla mnie i tak 2016 jest najlepsza z tej trylogii.

post wyedytowany przez Dead Men 2026-07-08 19:28:32
Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl