Komentarze do wiadomości: „Stracił swój urok”. Fani chwalą humor w trailerze Shreka 5, ale mają jedno poważne zastrzeżenie

Forum inne
Dodaj komentarz
17.06.2026 10:35
1
odpowiedz
piotr1399
4
Chorąży

Do wymiany polski dubbing i tłumaczenie, zwłaszcza osioł śpiewający piosenkę po angielsku w bajce dla dzieci.

17.06.2026 11:19
IIIIIIIIIIIIII
1.1
odpowiedz
IIIIIIIIIIIIII
89
Generał

piotr1399 Dubbing shreka podobno będzie taki sam jak w orginale. Tak wczoraj kilka osób mówiło. Na ile jest to prawda to nie wiem.

17.06.2026 11:41
Shadoukira
2
odpowiedz
Shadoukira
120
Chill Slayer

Animacja mi się nie podoba i według mnie stary styl graficzny był o wiele lepszy i bardziej pasował do Shreka. Jednak dubbing w tym trailerze to jakaś tragedia. Jeśli to naprawdę ma tak wyglądać to chyba sobie odpuszczę tę część, bo nawet jeśli fabularnie nie będzie to złe to będzie to tortura dla wzroku i słuchu.

17.06.2026 11:41
3
1
odpowiedz
LokalnyRzezimieszek
18
Generał

Przecież oryginalna ekipa już tam dawno nie pracuje, teraz to tam pełno odklejonych ludków biega z sojowym latte, kolorowymi włosami i fryzurami na brokuła (nawet jeden z synów ma taką fryzure).
Cytując Ojca Makułę, Kupsztal.

17.06.2026 11:59
Wronski
4
1
odpowiedz
Wronski
40
Senator

"Odbiorcy chwalą humor i jakość animacji."

Mozna poprosic o zrodlo? Bo z tego co czytam to oba te aspekty to gowno, nawet piernikowy ludek twerkujacy tylkiem nie jest smieszny...

Forum Forum inne
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl